ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Θέλει Τόμας ο Πασκουάλ στη Ζενίτ – «Ψάχνεται» ο παίκτης (Pic)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ, φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Ντεσόν Τόμας.

Παναθηναϊκός: Θέλει Τόμας ο Πασκουάλ στη Ζενίτ - «Ψάχνεται» ο παίκτης (Pic)

Στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης για την ερχόμενη σεζόν, τοποθετεί τον Ντεσόν Τόμας του Παναθηναϊκού ιστοσελίδα από το Ισραήλ.

Ο Ντεσόν Τόμας μπορεί να έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και για την επόμενη σεζόν, ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται απίθανο καθώς οι ομάδες θα προχωρήσουν αναγκαστικά σε μειώσεις στον προϋπολογισμό τους, ώστε να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που επέβαλε σε όλους τους τομείς ο κορωνοϊός.

Έτσι η παρουσία του Αμερικανού φόργουορντ στο «τριφύλλι» τίθεται εν αμφιβόλω και σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το Ισραήλ και την ιστοσελίδα «Sports Rabbi», ο Τσάβι Πασκουάλ που βρίσκεται στον πάγκο της Ζενίτ εξετάζει τον Τόμας για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα το συγκεκριμένο δημοσίευμα για τον Τόμας και τη φημολογία για την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό, έρχεται να ενισχύσει και η εφημερίδα «Livesport» η οποία αναφέρει πως οι εκπρόσωποι του αθλητή εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις. Πέρα από τη Ζενίτ, τον Ντεσόν Τόμας εξετάζουν και ομάδες από την Ιταλία, με τον παίκτη να έχει μπει σε σκέψεις αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.