ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης για Σαββίδη: «Είναι Ρώσος, ο ΠΑΟΚ ξεφτιλίζει το ποδόσφαιρο» – Γκαγκάτσης: «Λεκέδες τα στημένα και τα πακιστανικά τηλέφωνα»

Σε... φαρ ουέστ μετέτρεψε την τηλεδιάσκεψη ο Βαγγέλης Μαρινάκης με επίθεση σε ΠΑΟΚ και Σαββίδη! Απάντησε ο Μάκης Γκαγκάτσης: «Εκνευρισμένος λόγω της εισήγησης, του επιστρέφονται οι ρατσιστικοί χαρακτηρισμοί».

Μαρινάκης για Σαββίδη: «Είναι Ρώσος, ο ΠΑΟΚ ξεφτιλίζει το ποδόσφαιρο» - Γκαγκάτσης: «Λεκέδες τα στημένα και τα πακιστανικά τηλέφωνα»

Σε κλίμα έντασης διεξάγεται η τηλεδιάσκεψη της Superleague, μετά την επίθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη τόσο στον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ, όσο και στον Μάκη Γκαγκάτση, με τα “πυρά” ωστόσο να μη μένουν αναπάντητα από τους Θεσσαλονικείς.

Οι τόνοι ανέβηκαν κατακόρυφα όταν πήρε τον λόγο ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, που ανέφερε πως: «Να παίξουμε, όπως άλλωστε το θέλει και η UEFA. Οι προπονήσεις να αρχίσουν 5 Μαΐου. Να βοηθήσουμε οικονομικά όλες τις μικρότερες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην τηρούνται οι κανόνες. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ξεφτιλίζει το πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό», κάνοντας λόγο για… λεκέδες από πλευράς Δικεφάλου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...