ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Β’ γύρος αντιπαράθεσης στη Λίγκα: «Να ξεκαθαρίσει η υπόθεση Τζήλου και τα στημένα»!

Δεύτερο γύρο αντιπαράθεσης ξεκίνησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην τηλεδιάσκεψη της Superleague, για να εισπράξει... πληρωμένη απάντηση από τον Μάκη Γκαγκάτση αναφορικά με την υπόθεση που ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια.

Β' γύρος αντιπαράθεσης στη Λίγκα: «Να ξεκαθαρίσει η υπόθεση Τζήλου και τα στημένα»!

Δεν πέφτουν οι τόνοι στην τηλεδιάσκεψη της Superleague, με τον ισχυρό άνδρα των “ερυθρολεύκων” που ξεκίνησε τα “πυρά” εναντίον του ΠΑΟΚ, να επιμένει στο κλίμα πόλωσης.

Όταν η κουβέντα πήγε στο θέμα της κεντρικής διαχείρισης κι αφού ο Γιάννης Αλαφούζος τάχθηκε υπέρ, ενώ αρνητικός δεν ήταν ούτε ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε: «Ο πρώτος που αποχώρησε από την κεντρική διαχείριση ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης. Όμως δεν θα ανεχτούμε την πολυϊδιοκτησία της Ξάνθης, ούτε τον Βόλο που θα είναι η επόμενη  ομάδα που θα απασχολήσει την ΕΕΑ. Μόνο με καθαρό τοπίο θα πάμε σε κεντρική διαχείριση».

Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.