ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Ονειρέψου ελεύθερα, άπειρα και ενίσχυσε τις ελπίδες σου»!

Η Ιωάννα Δίελα, μέσα από το προσωπικό της blog στο Panathinaikos24.gr, γράφει για όλους τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που αποφασίζουν να κάνουν το ταξίδι στην άλλη πλευρά του ατλαντικού για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και το αφιερώνει σε μια συμπαίκτρια της.

«Ονειρέψου ελεύθερα, άπειρα και ενίσχυσε τις ελπίδες σου»!

«Καλησπέρα σας και Χρόνια πολλά! Αυτό το κειμενάκι είναι αφιερωμένο στους νεαρούς κ όχι μικρούς (δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τον όρο μικρός) αθλητές μπάσκετ που παίρνουν την απόφαση να ταξιδέψουν στην άλλη άκρη του ατλαντικού ωκεανού για να κάνουν το επόμενο βήμα της καριέρας τους.

Θα ξεκινήσω με τις πρώτες τρεις γραμμές από το ποίημα του Καβάφη η «Ιθάκη». «Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να ‘ναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες γεμάτος γνώσεις…».

Έφτασε ο καιρός να ενισχύσεις το όνειρό σου και να το κάνεις μεγαλύτερο. Ονειρέψου! Ονειρέψου ελεύθερα και άπειρα! Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις πριν ετοιμάσεις τα πράγματα σου είναι να αγοράσεις ένα σημειωματάριο με λευκές σελίδες και να το τοποθετήσεις το σακίδιο σου. Όταν θα βρεθείς μόνος σου θα το ανοίξεις και στην πρώτη του σελίδα θα δημιουργήσεις τη «Λίστα των Ονείρων» σου. Εκεί θα γράψεις όλα σου τα όνειρα από το πιο χαζό σου ως το πιο τρελό σου!

Αυτό το σημειωματάριο θα είναι ο οδηγός σου ή καλύτερα ο χάρτης της δίκης σου «Ιθάκης». Θα το έχεις πάντα μα πάντα κοντά σου γιατί θα είναι η δύναμη σου. Μέχρι στιγμής έχεις καταφέρει κ έχεις περάσει πολλά για να φτάσεις σ αυτό το σημείο αλλά όχι αρκετά. Όλες οι θυσίες που έκανες για το άθλημα που αγαπάς, όλες εκείνες οι ώρες που ξόδεψες στο δεύτερο σπίτι σου, όλες σου οι αναμνήσεις που αποκόμισες κρατώντας την πορτοκαλί μπάλα, όλα τα χειροκροτήματα που πήρες και όλα τα κλάματα που έβαλες μπροστά ή πίσω από τους συμπαίχτες σου, όλα αυτά είναι τα εφόδια σου για το καινούργιο σου ταξίδι. Είναι ένα ταξίδι που αν δείξεις την απόλυτη σοβαρότητα έχεις να κερδίσεις πάρα πολλά αρκεί να ακολουθείς τους στόχους σου. Συνέχισε να προσπαθείς και να διασκεδάζεις με το άθλημα που τόσο αγαπάς!

ΥΓ. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην συμπαίχτρια μου Κοιλιά Παρασκευή που παρόλο που μέσα στην χρονιά έκανε «κακές» παρέες κατάφερε να πάρει αυτή την ευκαιρία σπουδών σε συνδυασμό το μπάσκετ.

Καλή σταδιοδρομία»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ