ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Μπουζούκης κάνει εντατικό πρόγραμμα για να επιστρέψει βελτιωμένος

Ο Γιάννης Μπουζούκης έχει ανεβάσει ρυθμούς κάνοντας προπονήσεις και με μπάλα για να είναι ακόμα καλύτερος τη νέα σεζόν.

O Μπουζούκης κάνει εντατικό πρόγραμμα για να επιστρέψει βελτιωμένος

Η ζωή των ποδοσφαιριστών όπως και όλων έχει αλλάξει άρδην ελέω του κορωνοϊού. Οι ποδοσφαιριστές πλέον προπονούνται μόνοι τους στα σπίτια τους και κάνουν ότι μπορούν για να κρατηθούν σε μία καλή κατάσταση.

Όπως αναφέρει η Πράσινη, ο Μπουζούκης το έχει πάει ένα βήμα παρακάτω κάνοντας προπόνηση με την μπάλα και προσπαθώντας να βελτιώσει πολλά πράγματα.

Ο νεαρός επιτελικός χαφ του Παναθηναϊκού θέλει να πάει ακόμα καλύτερα και του χρόνου να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από ότι φέτος. Για τον λόγο αυτό ανεξάρτητα αν θα συνεχιστεί η σεζόν φέτος, ο νεαρός παίκτης χτίζει τις βάσεις.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.249 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιάννης Μπουζούκης έχει ένα τρομερό ταλέντο και το σημαντικότερο είναι ότι φαίνεται παιδί που ακούει και τα… μυαλά του δεν έχουν πάρει αέρα, παρότι τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω του σε μικρή ηλικία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.