ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τέσσερις υποψήφιοι προς πώληση

Τέσσερις παίκτες φαίνονται να βρίσκονται στο κάδρο των πωλήσεων ενόψει του φετινού καλοκαιριού.

Οι τέσσερις υποψήφιοι προς πώληση

Τέσσερις είναι οι υποψήφιοι προς πώληση στον Παναθηναϊκό ενόψει της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου, όπως αναφέρει η Livesport. Φυσικά κάποιοι από αυτούς συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες στο να φύγουν και κάποιοι λιγότερες

Αρχικά στο κάδρο βρίσκεται ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει 90% πιθανότητες του να φύγει, επισημαίνοντας πως πρόκειται για κάτι που επιθυμεί τόσο το κλαμπ όσο και ο ποδοσφαιριστής. Ταυτόχρονα, για τους Χατζηγιοβάνη και Πούγγουρα το αντίστοιχο ποσοστό αγγίζει το 50%, ενώ για τον αρχηγό του τριφυλλιού το 20%.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν… ψήνεται και πολύ για εξωτερικό και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει αποχωρήσει τόσα χρόνια για να ανοίξει τα φτερά του εκτός Ελλάδας.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.693 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...