ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπροστά σε κρίσιμο δίλημμα ο Παναθηναϊκός! Με ή χωρίς Καλάθη;

Ο Σωτήρης Βετάκης καταγράφει κι αξιολογεί τα δεδομένα για τους Πράσινους και συμπεραίνει ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε κομβικό σημείο: Κτίζει νέα ομάδα με ή χωρίς τον Νικ Καλάθη στο ρόστερ; Δίλημμα που έχει τον βαθμό δυσκολίας του γόρδιου δεσμού.

Μπροστά σε κρίσιμο δίλημμα ο Παναθηναϊκός! Με ή χωρίς Καλάθη;

Σε νέα διαδικασία αναδόμησης, για μια ακόμη φορά τα τελευταία 9 καλοκαίρια, προβλέπεται να μπει σε λίγες εβδομάδες ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι, που λόγω του κοροναϊού ενδέχεται να ολοκληρώσουν ένα αδιανόητο σερί σεζόν με κατάκτηση τουλάχιστον ενός τίτλου το οποίο άρχισε το μακρινό 1996 (κάτι που θα αποφευχθεί αν επικυρωθεί η βαθμολογία της Α1 και στεφθούν πρωταθλητές) αναμένοντας την 24η Μαΐου (οπότε και θα διαπιστώσουμε αν η σεζόν ολοκληρώθηκε ή αν θα παρακολουθήσουμε τον “μαραθώνιο” των 61 αγώνων σε ρυθμό σπριντ που ευελπιστεί η Euroleague να οργανώσει 4-26 Ιουλίου) μπορούν να αρχίζουν να σκέφτονται την «επόμενη μέρα».

Ολο το άρθρο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.