ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Το μεγάλο λάθος του ξεχωριστού, Σωτήρη Τσιόδρα

Και το ακόμα μεγαλύτερο της κυβέρνησης

Το μεγάλο λάθος του ξεχωριστού, Σωτήρη Τσιόδρα

Η μεγαλύτερη πρόκληση της χώρας στη μάχη με τον κορωνοϊό είναι μπροστά μας. Αναμφίβολα η κυβέρνηση και η επιστημονική ομάδα που τη συμβουλεύει με επικεφαλής τον Σωτήρη Τσιόρδα παίρνουν πολύ υψηλό βαθμό στο πρώτο μέρος της διαχείρισης της κρίσης.

Το lockdown είτε αρέσει σε κάποιους, είτε δεν αρέσει, ήταν μια απαραίτητη κίνηση για να δώσει ανάσα στο σύστημα υγείας και χρόνο για να προετοιμαστούν όλοι για τη μεγάλη μάχη που έρχεται.

Αναλυτικά εδώ

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.725 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.