ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν έριξε 4 από το ημίχρονο στην ΑΕΚ (pics, vid)

Στις 30/4/2008 ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-1 της ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, μια νίκη που έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του Πεσέιρο για την κατάκτηση της 2ης θέσης στη βαθμολογία.

Όταν έριξε 4 από το ημίχρονο στην ΑΕΚ (pics, vid)

Σαν σήμερα, πριν από δεκατρία χρόνια ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, των πλέι οφ της περιόδου 2007/08.  Οι «πράσινοι» επέβαλλαν εξαρχής το ρυθμό τους στο παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης με το Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Παπαδόπουλος

Στο 28ο λεπτό του παιχνιδιού ο Μαρσέλο Μάτος αύξησε τη διαφορά, πετυχαίνοντας το 2ο γκολ για λογαριασμό του του «τριφυλλιού.

Ματος

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε θριαμβευτικά για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ίβανσιτς σκόραρε όχι μόνο μία, αλλά δύο φορές, στο 31′ και 41′ αντίστοιχα, σφραγίζοντας ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Ιβανσιτς

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 4-1 με το Ριβάλντο να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ για την ΑΕΚ στο 71′.

Ο Παναθηναϊκός εκείνη την ημέρα λοιπόν πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη, εξασφαλίζοντας σημαντικό πλεονέκτημα για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Πεσέιρο
παναθηναικος αεκ πλει οφ 2007/08

Παναθηναϊκός (Ζοσέ Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Νίλσον, Σαριέγκι, Μόρις, Τζιόλης, Μάτος (76′ Σιμάο), Ιβανσιτς, Καραγκούνης (68′ Νίνης), Σαλπιγγίδης (86′ Μανούτσο), Παπαδόπουλος.

ΑEK (Νίκος Κωστένογλου): Μάχο, Πλιάτσικας, Μπούρμπος, Δέλλας, Παπασταθόπουλος, Καφές (62′ Ζούλιο Σέζαρ), Τόζερ (33′ Ενσαλίβα), Ριβάλντο, Εντίνιο, Λυμπερόπουλος (46′ Καλόν), Μπλάνκο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.