ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έρχεται τρομερή καινοτομία από τον Παναθηναϊκό ΑΜΕΑ με μάσκα για τον κορωνοϊό (Pic)

Το τμήμα του Παναθηναϊκού ΑΜΕΑ καινοτομεί και πάλι σε συνεργασία με PTA rehab.

Έρχεται τρομερή καινοτομία από τον Παναθηναϊκό ΑΜΕΑ με μάσκα για τον κορωνοϊό (Pic) | panathinaikos24.gr

Δείτε την καινοτομία του Παναθηναϊκού ΑΜΕΑ:

Στο «Π. Γιαννακόπουλος» Ουάιτ, Μέικον και Πέρι (Pics)
Στο «Π. Γιαννακόπουλος» Ουάιτ, Μέικον και Πέρι (Pics) 820 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι μάσκες του εμπορίου δυσχεραίνουν την επικοινωνία των κωφών και βαρήκοων αφού παρεμποδίζεται η χειλεανάγνωση. Η συνεργασία του Ινστιτούτου Έρευνας και Καινοτομίας του Παναθηναικού ΑμεΑ με την PTA rehab PTA rehab έχει ως αποτέλεσμα την πρώτη παγκοσμίως μάσκα προστασίας κωφών και βαρήκοων από τον κορονοϊό η οποία μάλιστα δημιουργήθηκε με τεχνολογία 3D printing !

Η μάσκα αυτή θα φέρει χαρακτηριστικό εμπρόσθιο άνοιγμα με αντιθαμβωτική διαφάνεια ,ώστε να γίνονται αντιληπτές οι κινήσεις των χειλιών και του στόματος από τον εκάστοτε συνομιλητή. Επίσης η κατασκευή της θα είναι από βιοδιασπόμενη πρώτη ύλη καθώς και προστατευτικό αφρώδες υλικό για καλύτερη εφαρμογή και αποτελεσματικότερη απορρόφηση σταγονιδίων. Θα φέρει δύο φίλρα εκατέρωθεν της εμπρόσθιας οπής για επαρκή αερισμό και θα προσαρμόζεται με ελαστικούς ιμάντες στο οπισθιο μέρος της κεφαλής και παράλληλα από τα ώτα ,βοηθώντας κατά αυτό το τρόπο και τη χρήση ακουστικού βαρηκοΪας . Η επίσημη εφαρμογή του project συνεργασίας του Ινστιτούτου Έρευνας και Καινοτομίας του Παναθηναικού ΑμεΑ και της PTA Rehab Ecorthotics θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας.

Ευχαριστούμε θερμά για τις συμβουλές και τις τροποποιήσεις,που υπέδειξε μετά από αρκετές δοκιμές, αλλά και την παρουσίαση του παραπάνω βίντεο την Ολυμπιονίκη Κωφών Deaflympics Tae Kwon Do και Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών Κωφών IMAFD, Δήμητρα Πασχάλη. Επίσης ευχαριστούμε για την υποστήριξη σε αυτό το εγχείρημα το Σύλλογο Ανθρώπων Σκπ Αυτοάνοσα ΑμεA Και Φίλων Αυτών Το Στέκι – Steki.

https://www.facebook.com/309764373014098/videos/244353983342160/

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close