ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τα παράξενα της Πρωτομαγιάς: SMS για ψώνια long distance – Βόλτα με ιγκουάνα

Το προβλεπόμενο πρόστιμο πιθανότατα κόστιζε περισσότερο από τα ψώνια, 150 ευρώ.

Τα παράξενα της Πρωτομαγιάς: SMS για ψώνια long distance - Βόλτα με ιγκουάνα

Τα… παράξενα της Πρωτομαγιάς. Ένας συμπολίτης μας έφυγε από το κέντρο της Αθήνας με το αμάξι του χρησιμοποιώντας το SMS με το νούμερο 2 για τα ψώνια, δηλαδή τη μετάβαση σε  κατάστημα προμηθειών αγαθών. Έως εδώ καλά.

Όμως τα ψώνια ήταν… long distance, καθώς μπλόκο ανδρών της ΕΛΑΣ τον εντόπισε πίσω από την Πεντέλη! Το προβλεπόμενο πρόστιμο πιθανότατα κόστιζε περισσότερο από τα ψώνια, 150 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ποδηλάτης βόλταρε το πρωί στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης με το κατοικίδιό του στην πλάτη… ένα ιγκουάνα, προκαλώντας έκπληξη στους περαστικούς.

“Ποιός, ποιός; ΑΥΤΟΣ”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό
“Ποιός, ποιός; ΑΥΤΟΣ”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό 3.397 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.