ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός – Χαρδαλιάς: Τη Δευτέρα δεν τελειώσαμε με τον κορωνοϊό

Τι δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς κατά την καθιερωμένη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για την πορεία της πανδημίας του κορωνοιού στην Ελλάδα.

Κορωνοϊός - Χαρδαλιάς: Τη Δευτέρα δεν τελειώσαμε με τον κορωνοϊό

«Η νέα καθημερινότητα είναι πιο σύνθετη. Τη Δευτέρα περνάμε στη δεύτερη φάση. Και νέα κρούσματα θα έχουμε. Προετοιμαζόμαστε. Τη Δευτέρα δεν τελειώσαμε με τον κορωνοϊό»  ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς σε νέες δηλώσεις στις οποίες προέβη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς κατά την καθιερωμένη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για την πορεία της πανδημίας του κορωνοιού στην Ελλάδα.

«Η Ελλάδα τα έχει πάει καλά και έχει γίνει θετικό παράδειγμα» τόνισε ο υφυπουργός, λιγότερο από 48 ώρες πριν την άρση μερικών εκ των μέτρων περιορισμού του πληθυσμού.

Ο κος Χαρδαλιάς επανέλαβε εκ νέου πού είναι υποχρεωτική η μάσκα.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 6.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.