ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Εκτοξεύθηκαν οι αναζητήσεις για την Κάρμεν Ιλέκτρα στο Pornhub μετά το «Last Dance»

Τρέλανε κόσμο η Κάρμεν Ιλέκτρα μετά την παρουσία της στο «Last Dance» και τις πιπεράτες αποκαλύψεις της.

Εκτοξεύθηκαν οι αναζητήσεις για την Κάρμεν Ιλέκτρα στο Pornhub μετά το «Last Dance»

«Έπεσε» το ίντερνετ με την Κάρμεν Ιλέκτρα!

Στην παρουσία της στο «Last Dance» αναφέρθηκε στην ταραχώδη ζωή που είχε με τον Ντένις Ρόντμαν, με τον οποίο έγινε τσακωτός από τον Μάικλ Τζόρνταν σε ξενοδοχείο, ενώ λίγες ώρες μετά την προβολή του συγκεκριμένου επεισοδίου έκανε κάποιες ακόμα αποκαλύψεις. Πιο πικάντικες. Διότι ανέφερε ότι έκανε σεξ με τον παλαίμαχο φόργουορντ στο προπονητικό κέντρο των Σικάγο Μπουλς.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο, που δείχνει πιο sexy από ποτέ στα 48 της, αναστάτωσε το ανδρικό κοινό, που θέλησε να εκδηλώσει τον ενθουσιασμό του.

Πώς; Κάνοντας τη σχετική αναζήτηση στο Pornhub. Για την ακρίβεια έως τώρα έχουν γίνει περίπου 1.7 εκατ. αναζητήσεις (και το κοντέρ συνεχίζει να γράφει) από την προβολή του επεισοδίου και μετά. Αυτό ανέφερε στο «TMZ» άνθρωπος που εργάζεται στο γνωστό site πορνογραφικού περιεχομένου.

Την ημέρα που εντυπωσίασε η Κάρμεν Ιλέκτρα με την παρουσία της στο «Last Dance» έγιναν 14.796 αναζητήσεις, ενώ την ημέρα που ακολούθησε έγιναν 393.837. Στις 28 Απριλίου σημειώθηκαν οι περισσότερες και συγκεκριμένα 588.357!

Πηγή: sportfm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.