ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όταν ο Χατζηθεοδωρίδης άφησε με το στόμα ανοικτό τον Ανρί (Vid)

Βίντεο-παράσημο για τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού.

Όταν ο Χατζηθεοδωρίδης άφησε με το στόμα ανοικτό τον Ανρί (Vid)

Ο Ηλία Χατζηθεοδωρίδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα τμήματα υποδομών της Άρσεναλ και θα έχει να θυμάται στην καριέρα του ένα βίντεο, που έκανε ακόμα και τον μεγάλο Γάλλο ποδοσφαιριστή Τιερί Ανρί να μείνει με το στόμα ανοικτό.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πλέον, κάνει διάφορα κολπάκια με τη μπάλα στα πόδια και ο Ανρί ο οποίος εκείνο το διάστημα βρισκόταν στις τάξεις της Άρσεναλ, μένει εντυπωσιασμένος με τις ικανότητες του Έλληνα επιθετικού.

Δείτε το βίντεο

View this post on Instagram

Καλό μήνα σε όλους/όλες! Σήμερα έχουμε βιντεακι όπου ο μεγάλος Τιερι Ανρί προπονητής του @ilias_chatz στις ακαδημίες της Αρσεναλ, έβαλε skills challenge για χάρη της διοργάνωσης uefa youth league! Ο Ηλίας έφτασε στην τριάδα του τελικού και την 2η θέση! Αυτό είναι ένα μικρό απόσπασμα από το skills challenge! Τα skills και την τεχνική του Ηλία δε χρειάζεται να την αναλύσουμε εδώ καθώς το βλέμμα του ίσως καλύτερου επιθετικού στην ιστορία της premier league τα λέει όλα! #ic12 #ilias #chatzitheodoridis #paofc #panathinaikosfans #panathinaikos #football #arsenal #skills #skillschallenge #henry #topquality

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.677 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

A post shared by Ilias Chatzitheodoridis (@ic12._.ofp) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...