ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράνιτς: «Μου λείπουν πράγματα από τον ΠΑΟ – Περίεργες καταστάσεις στο ποδόσφαιρο να αποδοθούν μεγάλες ποινές»

Το διάστημα που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αλλά και τις καταστάσεις που έζησε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θυμήθηκε ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Πράνιτς: «Μου λείπουν πράγματα από τον ΠΑΟ - Περίεργες καταστάσεις στο ποδόσφαιρο να αποδοθούν μεγάλες ποινές»

Ο Ντάνιελ Πράνιτς αγωνίστηκε στο «τριφύλλι» για μια τριετία, κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας το 2014 με τον Παναθηναϊκό και μιλώντας στην «πράσινη» θυμήθηκε όσα έζησε, αλλά και στιγμές που του λείπουν.

Ο Κροάτης μέσος τη φετινή σεζόν έπαιξε στην δεύτερη κατηγορία της Κύπρου με την Αγία Νάπα, ενώ κατά το παρελθόν, έχει φορέσει και τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κροάτης άσος:

«Ποτέ δεν μιλάω για τους διαιτητές. Ας το θέσω κάπως έτσι… ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο να παίξουμε και να κατακτήσουμε κάτι εκεί. Και το κάναμε! Πήραμε το Κύπελλο, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, νικήσαμε τον Ολυμπιακό δύο φορές όσο ήμουν εκεί. Να σου πω την αλήθεια σε αυτά τα μεγάλα ματς δεν είχα αισθανθεί πως κάτι περίεργο γίνεται σε επίπεδο αντιμετώπισης διαιτησίας.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.875 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όμως όταν καθόσουν και έβλεπες στην τηλεόραση φάσεις από άλλα ματς του Ολυμπιακού, μερικές φορές σου έρχονταν διάφορες ερωτήσεις όπως το “πώς μπορούν συνέχεια να παίρνουν νίκες στα τελευταία λεπτά;”. Δεν μπορώ να πω κάτι, δεν έχω αποδείξεις για τίποτα, κανείς δεν έχει άλλωστε. Ξαναλέω λοιπόν πως αν υπάρχει αλήθεια σε όσες κατηγορίες προκύπτουν μέσω της δικαιοσύνης, η ποινή θα πρέπει να είναι μεγάλη για όποιον εμπλέκεται σε τέτοιοι είδους καταστάσεις».

Για όσα έζησε στην τριετία του στον Παναθηναϊκό: «Μου λείπουν πολλά πράγματα απ’ τον Παναθηναϊκό! Ήταν πραγματικά ξεχωριστά χρόνια για μένα. Πέρασα τρεις σεζόν εκεί. Κάθε μέρα αυτού του διαστήματος που ήμουν δίπλα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, δίπλα στους οπαδούς, δίπλα στους συμπαίκτες μου, πραγματικά μου λείπει… η κάθε μέρα μου λείπει»!

Για την κορυφαία του στιγμή στο «τριφύλλι»:

«Οι μνήμες από εκείνο το παιχνίδι είναι εκπληκτικές. Ήταν το τελευταίο τρόπαιο της καριέρας μου. Θυμάμαι κάθε δευτερόλεπτο πραγματικά. Όλη η βραδιά μετά το παιχνίδι ήταν ξεχωριστή. Πήγαμε στα μπουζούκια και ήταν εκεί όλο το κλαμπ. Οι συμπαίκτες μου, αρκετοί οπαδοί, ήταν ένα ωραίο πάρτι. Δεν μπορώ να εντοπίσω και να αναφέρω μία μόνο στιγμή, επειδή ήταν ξεχωριστή όλη η βραδιά και εκπληκτική συγχρόνως. Θα πω λοιπόν τη στιγμή που πήραμε το Κύπελλο στα χέρια μας και το δείξαμε στους οπαδούς μας στο ΟΑΚΑ. Είμαι περήφανος για κάθε λεπτό που φόρεσα τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Τεράστιο κλαμπ, μεγάλη ιστορία. Μετανιώνω λιγάκι που εκείνη την εποχή δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...