ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Μπεκ (Pic)

Στην Ελλάδα επιστρέφει ο Ούφε Μπεκ με φωτογραφία που ανέβασε στα social media.

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Μπεκ (Pic)

Στην Ελλάδα και την Αθήνα επιστρέφει τις επόμενες ώρες ο Δανός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Ο Ούφε Μπεκ είχε ταξιδέψει στην πατρίδα του μετά από σχετική άδεια που έλαβε από τον Παναθηναϊκό, ώστε να βρίσκεται δίπλα στην οικογένειά του τις ημέρες που είχε επιβληθεί η καραντίνα λόγω πανδημίας του κορωνοϊού.

Μετά από σχετική ενημέρωση που έλαβε από την πλευρά των «πρασίνων» ο Μπεκ επιστρέφει στην Ελλάδα όπου και τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε τεστ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και στη συνέχεια θα ξεκινήσεις προπονήσεις σε γκρουπ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.249 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα η φίλη του ανέβασε και φωτογραφία με τον Μπεκ στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης, με τον Δανό άσο να την αναδημοσιεύει στο δικό του προφίλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.