ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Κορωπί τα τεστ – Το απόγευμα της Τρίτης τα αποτελέσματα

Αρχίζουν αύριο το πρωί τα διπλά τεστ στο Κορωπί και η πρώτη προπόνηση, αν όλα πάνε καλά, θα γίνει την Τετάρτη.

Στο Κορωπί τα τεστ – Το απόγευμα της Τρίτης τα αποτελέσματα

Σε ρυθμούς επιστροφής κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκό, μετά και τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Πολιτείας για έναρξη προπονήσεων την ερχόμενη Τρίτη.

Αύριο το πρωί είναι προγραμματισμένα τα δυο τεστ που θα γίνουν στο Κορωπί από το ιατρικό τιμ της ομάδας, με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Λεβάκο. Θα γίνει, όπως είναι γνωστό, ένα τεστ κορωνοϊού και ένα τεστ αντισωμάτων. Άλλωστε, ο στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι πρωτίστως η υγεία όλων και μετά η επιστροφή στις προπονήσεις. Από τεστ θα περάσουν οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, τα μέλη της ομάδας και όλοι οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ που πηγαίνουν στο «Γ. Καλαφάτης».

Τα αποτελέσματα των τεστ θα γίνουν γνωστά, αν δεν αλλάξει κάτι, το απόγευμα της Τρίτης. Αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, οι προπονήσεις του «τριφυλλιού» ανά γκρουπ των 8 ατόμων θα αρχίσουν την Τετάρτη.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.252 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...