ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Άρχισαν τα τεστ στο Κορωπί – Το πλάνο επιστροφής του Ρόκα»

Την Τετάρτη, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ενώ ο Τσάβι Ρόκα προετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Δεσύλλας: «Άρχισαν τα τεστ στο Κορωπί - Το πλάνο επιστροφής του Ρόκα»

Αυτή την ώρα υποβάλλονται στα απαραίτητα τεστ για τον κορωνοϊό (τεστ αντισωμάτων και τεστ κορωνοϊού) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού από τον ΕΟΔΥ μαζί με τον γιατρό της ομάδας, όπως ενημέρωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

Αναλόγως πώς θα πάει η συγκεκριμένη διαδικασία, αν δηλαδή υπάρξει κάποιο κρούσμα ή αν πάνε όλα καλά, θα προχωρήσει το «τριφύλλι» στο επόμενο βήμα για την έναρξη των προπονήσεων την ερχόμενη Τετάρτη.

Οι «πράσινοι» περιμένουν τα αποτελέσματα το απόγευμα της Τρίτης και θα καθυστερήσουν λίγο τα αποτελέσματα, καθώς πρόκειται για πολλά άτομα που βρίσκονται καθημερινά στο Κορωπί: προπονητές, γυμναστές, ποδοσφαιριστές, μάγειρες και λοιποί συνεργάτες της ομάδας.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.679 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέλυσε το σχέδιο της επιστροφής του Τσάβι Ρόκα στην Αθήνα, ώστε να τρέξει μέσα στα μισά του Μαΐου το πλάνο και για την επόμενη σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.