ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ανώγεια – «Βόμβα» από τον πατέρα του Γ. Ξυλούρη: «Τον Λευτέρη Καλομοίρη τον σκότωσε ο γιος του» (vid)

Την δική του εκδοχή για το διπλό φονικό, το οποίο κι έγινε στα Ανώγεια έδωσε ο Γιάννης Ξυλούρης πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη ο οποίος υποστήριξε ότι ο Λευτέρης Καλομοίρης σκοτώθηκε από τον γιο του.

Ανώγεια - «Βόμβα» από τον πατέρα του Γ. Ξυλούρη: «Τον Λευτέρη Καλομοίρη τον σκότωσε ο γιος του» (vid)

Μη έχοντας ακόμα συνέλθει από το κακό που βρήκε την οικογένεια του, ο Γιάννης Ξυλούρης, πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του γιου του μαντιναδολόγου, δίνει την δική του εκδοχή για το πως έγινε το διπλό φονικό το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια.

«Στα χέρια του παιδιού μου δε βρέθηκε πυρίτιδα», αναφέρει, λέγοντας ότι ο 30χρονος γιος του δεν πυροβόλησε.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 66.507 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Το παιδί μου είναι καθαρό, πεντακάθαρο», λέει και ισχυρίζεται ότι δράστης του θανάτου του μαντηναδολόγου είναι ο ίδιος του ο γιος.

«Δεν είχαμε ποτέ διαφορές με την οικογένεια», αναφέρει, σημειώνοντας μάλιστα ότι τα εγγόνια του πηγαίνουν για εκμάθηση χορού στις σχολές του 60χρονου.

«Στόχος μου είναι τώρα να αναθρέψω τα παιδιά μου και τα εγγόνια. Το κακό που βρήκε το σπίτι μου να μην τύχει ούτε στον εχθρό μου».

Πηγή: protothema.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...