ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τέλος για φέτος τα πρωταθλήματα αποφάσισε η ΕΟΚ

Με απόφαση που έλαβε, η ΕΟΚ ανακοίνωσε τη διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων για τη φετινή σεζόν.

Τέλος για φέτος τα πρωταθλήματα αποφάσισε η ΕΟΚ

Την οριστική διακοπή των Εθνικών πρωταθλημάτων, αποφάσισε η ΕΟΚ η οποία απέστειλε και επιστολή προς τις ομάδες για μη συνέχιση της αγωνιστικής σεζόν 2019-2020.

Ως εκ τούτου, η Α2 Ανδρών, η Β’ και η Γ’ Εθνική, η Α1 Γυναικών και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα της ΕΟΚ, ρίχνουν «αυλαία» για τη σεζόν που διανύουμε.

Το επόμενο χρονικό διάστημα από την πλευρά της Ομοσπονδίας θα υπάρξουν και ανακοινώσεις για το τι πρόκειται να συμβεί σχετικά με τους πρωταθλητές και τους υποβιβασμούς και αν αυτοί θα υπάρξουν.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.052 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή της ΕΟΚ

«Σας γνωρίζουμε ότι με την από 4 Μαΐου 2000 απόφαση του ΔΣ της ΕΟΚ δεν θα συνεχιστεί η διεξαγωγή των πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, λόγω των προβλημάτων που δημιουργεί η πανδημία του COVID-19 και των σχετικών αποφάσεων και οδηγιών της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής της πολιτείας. 

Για την διεξαγωγή της τελικής φάσης των πανελληνίων πρωταθλημάτων θα ζητηθεί η θέση της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής λαμβάνοντας υπόψη του δικαιώματος εισαγωγής των αθλητών/τριών στα ΑΕΙ. 

Το ΔΣ θα επιληφθεί του θέματος της βαθμολογικής κατάταξης των ομάδων λαμβάνοντας υπόψη και τις θέσεις και τις προτάσεις των σωματείων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.