ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στα υπ’ όψιν του Ρόκα ο Κάνιας

Ο Χοσέ Κάνιας που αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα, είναι μια από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που εξετάζει ο Τσάβι Ρόκα για τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Στα υπ' όψιν του Ρόκα ο Κάνιας

Ο 33χρονος Ισπανός χαφ που έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στις συνθήκες της νέας του ομάδας και βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Στον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα στον Τσάβι Ρόκα έχει προταθεί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, αν και πρώτη του προτεραιότητα είναι η επιστροφή στην Ισπανία από την οποία αποχώρησε για να πάρει μεταγραφή στο Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Κάνιας αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και η περίπτωση του, θα μπορούσε να ενδιαφέρει πιο «ζεστά» τον Παναθηναϊκό, καθώς στη συγκεκριμένη θέση αναμένεται να υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις την ερχόμενη σεζόν για το «τριφύλλι».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.404 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην προηγούμενη του παρουσία στα ελληνικά γήπεδα ο Κάνιας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα και κατέγραψε 92 συμμετοχές με τέσσερα τέρματα. Στον Ερυθρό Αστέρα πρόλαβε τη φετινή σεζόν να αγωνιστεί 21 φορές, ενώ με την ομάδα του Βελιγραδίου συμμετείχε και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην υπόθεση του υπάρχουν φυσικά και αρνητικά, καθώς ο Κάνιας το ερχόμενο καλοκαίρι θα μπει στο 34ο έτος της ηλικίας του, αλλά και οι οικονομικές του απολαβές οι οποίες αγγίζουν το μισό εκατομμύριο ευρώ. Ωστόσο δεν θα πρέπει να λησμονήσουμε το γεγονός πως ο κορωνοϊός και όσα έχουν προκύψει, ενδεχομένως να συμβάλλουν στη μείωση των τιμών στην ποδοσφαιρική αγορά, κάτι που θα βοηθήσει το «τριφύλλι» να φέρει τον παίκτη στα οικονομικά «μέτρα» που επιθυμεί αν και εφόσον αποφασιστεί να προχωρήσει η μεταγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.