ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ρίβερς: «Δεν με θέλουν πίσω, αλλά εγώ αγαπώ τους οπαδούς» (Pic)

Τι απάντησε ο Κέι Σι Ρίβερς σε ενδεχόμενη επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Ρίβερς: «Δεν με θέλουν πίσω, αλλά εγώ αγαπώ τους οπαδούς» (Pic)

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη σεζόν, απάντησε ο πρώην παίκτης του «τριφυλλιού», Κει Σι Ρίβερς.

Ο Αμερικανός γκαρντ που τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε για λογαριασμό της Ζαλγκίρις Κάουνας υπό τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, είναι πολύ ενεργός στα social media και απαντάει σε κάθε μήνυμα που λαμβάνει.

Ο Ρίβερς μετά από σχετικό αίτημα που έλαβε από ένα follower στο twitter ο οποίος υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό, απάντησε σχετικά με το αν επέστρεφε στο «τριφύλλι». Ο Αμερικανός τόνισε πως στον Παναθηναϊκό δεν τον θέλουν πίσω, αλλά τρέφει μεγάλο σεβασμό για τους «πράσινους» οπαδούς, ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό για να ξαναφορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.469 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε την απάντησή του:

«Δεν με θέλουν πίσω. Αγαπώ τους φιλάθλους. Αλλά αμφιβάλλω αν θα συμβεί…»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.