ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε Ελλάδα ο Νάγκι (Pic)

Στην Ελλάδα και την Αθήνα επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας (04/05) ο Ντομινίκ Νάγκι.

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε Ελλάδα ο Νάγκι (Pic)

Μετά τους Μπεκ, Νούνες και Σένκεφελντ, στην Ελλάδα επέστρεψε και ο Ντόμινικ Νάγκι.

Η τετράδα των ποδοσφαιριστών είχε μεταβεί στο εξωτερικό και στις πατρίδες τους, μετά από σχετική άδεια που έλαβαν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ώστε να βρίσκονται κοντά με τις οικογένειές τους της ημέρες που ίσχυε η παγκόσμια καραντίνα λόγω της πανδημίας.

Μετά από ενημέρωση που έλαβαν οι ξένοι ποδοσφαιριστές άρχισαν να επιστρέφουν στην πρωτεύουσα ώστε να δρομολογηθεί η διαδικασία των τεστ για τον κορωνοϊό να μπουν σε 14ημερη καραντίνα και εν συνεχεία να επιστρέψουν στις προπονήσεις της ομάδας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τελευταία άφιξη ήταν αυτή του Ούγγρου ποδοσφαιριστή, ο οποίος από το μεσημέρι της Δευτέρας (04/05) επέστρεψε στην Αθήνα. Μάλιστα ο Νάγκι ανέβασε και φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο όπου και απεικονίζει τις ακτές της Αττικής. Ο Μαγυάρος εξτρεμ μάλιστα αστειεύτηκε με τον συμπαίκτη του στην ομάδα του «τριφυλλιού», Ούφε Μπεκ, κάνοντας τον Δανό tag στη φωτογραφία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.