ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Χαρδαλιάς: Fake news η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 12 και το όριο ηλικίας

«Δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας για τους ανθρώπους ηλικίας άνω των 65 ετών, ούτε για την κυκλοφορία μετά τις 12 τα μεσάνυχτα», τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κάνοντας λόγο για fake news.

Χαρδαλιάς: Fake news η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 12 και το όριο ηλικίας

Ανακοινώσεις σχετικά με την πορεία εφαρμογής των κυβερνητικών μέτρων, την πρώτη ημέρα της μερικής άρσης τους, για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, έκανε τη Δευτέρα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

«Σήμερα αφήσαμε πίσω μας 42 μέρες πρωτόγνωρης προσπάθειας. Η νέα φάση έχει νέες προκλήσεις. Η νέα διαδικασία θα αξιολογείται καθημερινά. Ο ιός είναι ακόμη εδώ. Δεν έχουμε ξεφύγει τον κίνδυνο. Θα έχουμε και νέα κρούσματα και νέες απώλειες», είπε ο κ. Χαρδαλιάς. «Πρέπει να συνεχίσουμε στον δρόμο που χαράξαμε μέχρι τώρα», τόνισε ο ίδιος, δηλώνοντας «μπήκαμε σε νέο στάδιο, κάναμε το επόμενο βήμα, αλλά ο πόλεμος δεν έχει κριθεί ακόμη».

«Δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας για τους ανθρώπους ηλικίας άνω των 65 ετών, ούτε για την κυκλοφορία μετά τις 12 τα μεσάνυχτα», είπε ο κ. Χαρδαλιάς, κάνοντας λόγο για «fake news». Σημείωσε ότι «υπάρχουν απλώς συστάσεις».

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.447 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έπειτα ανακοίνωσε πως από σήμερα το βράδυ παύουν να ισχύουν τα επιπλέον μέτρα στον δήμο Ερμιονίδας, σε χωριά της Ξάνθης, ενώ παρατείνεται για μία εβδομάδα η καραντίνα στο Κρανίδι.

Επίσης, σημείωσε ότι από αύριο εξαιρούνται από τον κατάπλου σκαφών, τα μικρά σκάφη για ψάρεμα ή κολύμβηση, αλλά υπό προϋποθέσεις.

Για αυτές προϋποθέσεις αποσαφήνισε ότι: τα σκάφη δεν πρέπει να προσεγγίζουν κάποιο νησί της ίδιας ή άλλης περιφέρειας λιμενικού απόπλου, της μη παραμονής κατά τη διάρκεια της νύχτας και της τήρησης της απόστασης των δυο μέτρων μεταξύ των επιβαινόντων σε αυτά.

Απαγορεύεται επίσης η χρήση της πισίνας σε πολυκατοικίες.

Ο ίδιος χαιρέτισε τη λειτουργία των κινητών ομάδων του ΕΟΔΥ που θα συμβάλλουν στην ιχνηλάτηση. Επίσης, ανέφερε ότι, συνολικά, 36.230 άτομα έχουν περάσει τα σύνορα της χώρας και έχουν τεθεί σε 14ήμερη καραντίνα, ενώ από τους ελέγχους στα σύνορά μας βρέθηκαν 547 θετικά κρούσματα, τα οποία και τέθηκαν σε απομόνωση. Τέλος, ευχαρίστησε τους πολίτες για τη συνεργασία τους.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.