ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λαμόνικα: «Μετά το ΟΑΚΑ φοβηθήκαμε»

Για την επίθεση που δέχθηκε μετά από αγώνα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, μίλησε ο διαιτητής Λουίτζι Λαμόνικα.

Λαμόνικα: «Μετά το ΟΑΚΑ φοβηθήκαμε»

Ο πολύπειρος διαιτητής της Ευρωλίγκα παραχώρησε συνέντευξη σε ιταλική ιστοσελίδα και αναφέρθηκε στο περιστατικό της επίθεση που δέχθηκε στη Λ. Κηφισίας μετά από μια αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ.

Ο Λαμόνικα πέραν την επίθεσης, αναφέρθηκε για τις πιο καυτές έδρες που έχει κληθεί να σφυρίξει κάποια αναμέτρηση, ενώ σχολίασε και το αν θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις πιο καυτές έδρες της διοργάνωσης: «Ευτυχώς, η κατάσταση δεν είναι όπως πριν από 20 χρόνια που ρίσκαρες όταν έβγαινες στο παρκέ. Τώρα, υπάρχουν δύο καυτές έδρες, η Πιονίρ και το ΟΑΚΑ, αλλά ευτυχώς τα τελευταία χρόνια ο κόσμος ασχολείται περισσότερο με την υποστήριξη της ομάδας του».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.058 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την επίθεση που δέχτηκε στην Αθήνα: «Το παιχνίδι ήταν πολύ ήσυχο, με την Μπαρτσελόνα να είχε πάρει μία δίκαιη νίκη. Αφότου αναχωρήσαμε από το ΟΑΚΑ, περίπου 1,5 ώρα μετά το ματς, κολλήσαμε στην κίνηση με το ταξί. Σε εκείνο το σημείο, μας πλησίασε ένα σκούτερ και προσπάθησαν αρκετές φορές να σπάσουν το τζάμι, όπου το κατάφεραν στο τέλος. Ευτυχώς, δεν πάθαμε τίποτα σημαντικό, αλλά νιώσαμε μεγάλο φόβο. Δυστυχώς, αυτές οι καταστάσεις μας κάνουν πολύ σκεπτικούς».

Για τo αν θα συνεχιστεί η φετινή σεζόν: «Μας ακολουθούν γυμναστές, μας δίνουν προγράμματα και μας παρακολουθούν. Η Euroleague μας στέλνει βίντεο τεστ κάθε εβδομάδα, για να εξασκούμαστε σε ό,τι αφορά το επίπεδο διαιτησίας. Όμως, η διακοπή της σεζόν είναι ένα πρόβλημα. Για να είμαι ειλικρινής θεωρώ δύσκολη την επανέναρξη, εκτός κι αν διεξαχθεί ένα τουρνουά, μέσα από το οποίο θα βγει ο νικητής. Θεωρητικά, θα πρέπει να βρούμε μια πόλη, να περάσουμε 14 μέρες στην καραντίνα και μετά να επιτρέψουμε στις ομάδες να προπονηθούν ξανά. Με όσα έχω δει, το θεωρώ δύσκολο. Περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις μέχρι το φινάλε του Μαΐου».

Για το αν έχει ζητήσει τη φανέλα κάποιου παίκτη: «Οι κανονισμοί δεν μας το επιτρέπουν. Όμως, ζήτησα μία φορά από τον Σπανούλη, για έναν φίλο μου που την ήθελε και μετά άλλη μία φορά από τον Ντατόμε, όταν έπαιζε στη Φενέρμπαχτσε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...