ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ

Φθορά για ΟΛΟΥΣ το θέμα Δώνη!

Το ραντεβού που… όλο γίνεται, ο πάγος που δεν λιώνει και στη μέση ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Φθορά για ΟΛΟΥΣ το θέμα Δώνη!

Από τη στιγμή που ουδείς μπορεί να απαντήσει ξεκάθαρα στο ερώτημα αν ο Δώνης θα είναι και του χρόνου στον πράσινο πάγκο, αυτόματα (εξακολουθεί να) υπάρχει θέμα. Δεν είναι ευχάριστο προς συζήτηση, αρνητισμό και μιζέρια εκπέμπει αλλά δυστυχώς είναι η πραγματικότητα και δεν γίνεται να σφυρίζεις αδιάφορα και να κάνεις τον Κινέζο.

Μπορεί να έπεσαν οι τόνοι μετά την προ 2,5 μηνών καταιγίδα από τις δηλώσεις του Ελληνα κόουτς ωστόσο τις τελευταίες ημέρες ακούγεται όλο και πιο έντονα πως το πρόβλημα παραμένει. Και επειδή όλοι ξέρουν ότι τα ζητήματα λύνονται με τη γέννησή τους και με την απ’ ευθείας επαφή, όσο αυτό δεν συμβαίνει, τόσο και θα διογκώνεται.

Σε μια περίοδο που θα γίνει μια πρώτη προσπάθεια για να ολοκληρωθεί η σεζόν και που παράλληλα ο Ρόκα δουλεύει την επόμενη μέρα νομίζω πως είναι εύλογο το ερώτημα αν σε αυτή περιλαμβάνεται και ο Γιώργος Δώνης και επ’ ουδενί δεν γίνεται για να προκαλέσει ανακατωσούρα.

Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός
Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός 840 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά του προπονητή του τριφυλλιού θαρρώ πως έγιναν σχεδόν τα πάντα για να πέσουν οι τόνοι και να κλείσει το θέμα. Ένα θέμα που ο ίδιος άνοιξε μετά τα όσα άκουσε να του μεταφέρονται, αν και το είπαμε και τότε πως μάλλον το έκανε με λίγο άγαρμπο τρόπο άσχετα αν είχε δίκιο και του έπεσαν τα μαλλιά με όσα άκουσε. Φαίνεται πως αυτό δεν του το… συγχώρησε ο Γιάννης Αλαφούζος καθώς δεν είναι τυχαίο ότι από τότε ουσιαστικά αρνείται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι μαζί του και να λυθεί η παρεξήγηση.

ΟΚ, υπάρχει η ιστορία με τον κορωνοϊό που απορροφάει αρκετές ώρες από την καθημερινότητα του Αλαφούζου, να είστε όμως σίγουροι πως αν ήθελε να μην αιωρείται άλλο το ζήτημα αυτό θα έβρισκε και τον χρόνο και τον τρόπο. Προφανώς και παραμένει ακόμη ενοχλημένος και έχει στον «πάγο» τον Δώνη, κάτι βέβαια που προκαλεί φθορά εντός και πέριξ του τριφυλλιού. Και μόνο που το συζητάμε εδώ και κάμποσο καιρό φτάνει και περισσεύει…

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων εδώ δεν παίρνουμε θέση για το αν πρέπει να μείνει ή να φύγει ο προπονητής. Ιδιαίτερα μάλιστα από τη στιγμή που το πρόβλημα δεν είναι αγωνιστικό, δεν αφορά τη δουλειά του. Συζητάμε για κάτι που δεν πρέπει να αιωρείται για τόσο καιρό και που δεν κάνει καλό και στα ίδια τα πρόσωπα αλλά και γενικότερα στο σύλλογο. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...