ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρόκα: «Θα πάρω δανεικό… τον Μέσι, κορυφαίος όλων των εποχών ο Σαραβάκος»

Σε ισπανικό ραδιόφωνο μίλησε ο Τσάβι Ρόκα και ανέλυσε το πλάνο που έχει για τον Παναθηναϊκό.

Ρόκα: «Θα πάρω δανεικό… τον Μέσι, κορυφαίος όλων των εποχών ο Σαραβάκος»

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, έκανε δηλώσεις σε ισπανικό ραδιόφωνο και αναφέρθηκε στην περαιτέρω αξιοποίηση των «πράσινων» ακαδημιών, ανέλυσε το πλάνο που έχει για το «τριφύλλι», ενώ απάντησε και σε ερώτηση σχετικά με τη συνέχιση ή όχι του ελληνικού πρωταθλήματος.

Παράλληλα, ο Τσάβι Ρόκα είχε όρεξη και για αστεία λέγοντας πως σκέφτεται να ζητήσει από την Μπαρτσελόνα δανεικό τον Λιονέλ Μέσι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήρθε η ώρα να προωθήσουμε και να δώσουμε ευκαιρίες στους παίκτες για να πάνε στην πρώτη ομάδα. Έχουμε κάνει όλες τις δοκιμές στους παίκτες και περιμένουμε την Super League για να μας στείλει ένα πιο ακριβές πρωτόκολλο. Προς το παρόν δεν έχουμε ημερομηνία επανέναρξης των προπονήσεων.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.545 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Η Super League είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η μεγάλη γοητεία είναι το πάθος με το οποίο ζει το ποδόσφαιρο εδώ. Στην Ελλάδα τα ντέρμπι πάνε στα άκρα».

Για τον Δημήτρη Σαραβάκο και τη συνεργασία που έχει μαζί του: «Είναι πάρα πολύ ωραίο να συνεργάζεσαι μαζί του. Είναι ένας αληθινός θρύλος για το ποδόσφαιρο και την ιστορία του Παναθηναϊκού».

Για τους παίκτες που του έχουν κάνει εντύπωση από τον Παναθηναϊκό: «O Μπουζούκης, ο Χατζηγιοβάνης και ο Πούγγουρας είναι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές που πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής, έχουν πολύ ταλέντο και σε λίγο θα κληθούν στην Εθνική ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.