ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κανένας προγραμματισμός μέχρι τον Ιούνιο

Μέχρι τον Ιούνιο δεν μπορεί να γίνει κανένας προγραμματισμός για την επόμενη μέρα στο πράσινο στρατόπεδο.

Κανένας προγραμματισμός μέχρι τον Ιούνιο

Αυτή την στιγμή δεν μπορεί να γίνει κανένας προγραμματισμός, για την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό. Τώρα προέχει πρώτον να αποφασιστεί οριστικά αν αρχίσει το πρωτάθλημα, η όχι και δεύτερον να δουν στον Παναθηναϊκό τη φετινή ζημιά, αλλά και τα έσοδα της νέας χρονιάς, για να αποφασίσει ο Αλαφούζος για το μπάτζετ της νέας χρονιάς. Όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν μέχρι τέλος Μαίου.

Οπότε ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά δεν μπορεί να αρχίσει πριν τις αρχές Ιουνίου. Και φυσικά η πρώτη προτεραιότητα τότε είναι να δει ο τεχνικός διευθυντής, ποιοι παίκτες θα μείνουν από αυτούς, που λήγουν τα συμβόλαιά τους και στη συνέχεια να δει αν υπάρχει πρόθεση από παίκτες, που έχουν συμβόλαιο να αποχωρήσουν φέρνοντας χρήματα στον σύλλογο. Η νέα χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη για όλες τις ομάδες και για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» φαίνεται, ότι δεν θα αποφύγουν τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ, διότι δύσκολα θα μείνουν βασικοί παίκτες, που λήγουν τα συμβόλαιά τους, όπως Γιόχανσον και Ινσούα, ενώ και ο Μακέντα είναι πολύ πιθανό να φέρει μία πρόταση και να αποχωρήσει.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 18.888 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οσον αφορά το θέμα Δώνη, που γράφεται συνέχεια οι επαφές θα γίνουν, όταν με το καλό έρθει ο Ρόκα στην Ελλάδα και τα πουν από κοντά προπονητής, τεχνικός διευθυντής και Αλαφούζος. Του Δώνη το συμβόλαιο δεν λήγει, αλλά σίγουρα θα πρέπει να υπάρχουν ξεκάθαροι ρόλοι, για μία καλή συνεργασία. Kαι αυτό θα συζητηθεί, όταν έρθει η ώρα, να γίνει κουβέντα για τη νέα χρονιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.