ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: «Άσος» με γκολ για σήμερα!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: «Άσος» με γκολ για σήμερα!

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της ημέρας (05/05) περιλαμβάνει και πάλι αγώνες με στοιχηματικό ενδιαφέρον. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει ξανά δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Όπως και χθες, εστιάζουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα Τουρκμενιστάν. Από αυτήν τη διοργάνωση προκύπτει μια αξιόλογη εκτίμηση. Από εκεί και πέρα, το βλέμμα μας στρέφεται και στα eSports με δυάδα επιλογών για το Counter Strike. Όλα τα σημεία είναι σε ελκυστικές αποδόσεις. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η betshop. Περνάμε τώρα στις προβλέψεις μας!

Για την επιστροφή στις νίκες

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος της Τρίτης από το πρωτάθλημα Τουρκμενιστάν. Είναι η έκτη αγωνιστική της διοργάνωσης και σήμερα θα γίνει ο αγώνας Αχάλ – Ενερτζέτικ. Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει καλύτερη εικόνα μέχρι τώρα και δικαιολογημένα είναι το φαβορί για τη νίκη.

Ειδικά στην έδρα της, η Αχάλ έχει κάνει το απόλυτο έως τώρα. Συγκεκριμένα, σε τρεις αγώνες στο γήπεδό της πανηγύρισε ισάριθμες νίκες, χωρίς να δεχτεί καν γκολ. Γενικά, οι γηπεδούχοι τα πήγαιναν περίφημα και είχαν κάνει το 4Χ4 στο ξεκίνημα της διοργάνωσης. Ωστόσο, την περασμένη αγωνιστική έπαιξαν το ντέρμπι στην έδρα της Άλτιν Ασίρ και έχασαν με 2-1. Κατάφερε να προηγηθεί νωρίς η Αχάλ, αλλά δεν άντεξε στην πίεση και ηττήθηκε από την περσινή πρωταθλήτρια. Πόνεσε αυτή η ήττα τους ανθρώπους της Αχάλ και θέλουν απόψε να επιστρέψουν οπωσδήποτε στις επιτυχίες. Άλλωστε, δεν παύουν να είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας και έχουν όλα τα φόντα για τον «άσο». Δίκαια οι bookmakers θεωρούν τους γηπεδούχους φαβορί.

Στην αντίπερα όχθη, η Ενερτζέτικ δεν πείθει με την απόδοσή της στο πρωτάθλημα. Έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Έτσι, μάζεψε πέντε πόντους και χρειάζεται να ανέβει στη βαθμολογία. Τα πήγε καλά πάντως απέναντι στην Άλτιν Ασίρ, από την οποία πήρε ισοπαλία με 1-1. Η μόνη νίκη της Ενερτζέτικ στη διοργάνωση είναι επί της αδύναμης Μπάλκαν, με 1-2. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι έχουν σοβαρό πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Δεν κλείνονται πίσω και δημιουργούν ευκαιρίες. Ωστόσο, κάτι τους λείπει στο τέλος. Αμυντικά η Ενερτζέτικ έχει επίσης ζητήματα και σήμερα αυτό μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό. Πάντως, θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της στη δύσκολη αποστολή επί της Αχάλ.

Γενικά, το ματς προβλέπεται «ανοιχτό» με πολλά γκολ. Εξάλλου, έτσι αγωνίζονται οι δύο ομάδες. Παρόλα αυτά, η Αχάλ είναι ανώτερη και στην έδρα της έχει το πάνω χέρι για τη νίκη. Συνεπώς, το combo 1 & Over 2.5 σε απόδοση 2.20 είναι αξιόλογη επιλογή. 

Δυάδα από τα eSports

Το στοίχημα στα eSports έχει εξελιχθεί πάρα πολύ και κάνει διαρκώς βήματα προόδου. Άλλωστε, τα διάσημα video games αρέσουν στον κόσμο και πλέον τα μεγάλα γεγονότα τους προσφέρονται και στο στοίχημα. Οι bookmakers λοιπόν, συμπεριλαμβάνουν στις πλατφόρμες τους αναμετρήσεις από κορυφαία παιχνίδια, όπως το Counter Strike. Οι αγορές είναι πολλές και διαφορετικές. Για τον τελικό νικητή, τους χάρτες, τα χάντικαπ, και άλλα. Το Betarades.gr έκανε το 4Χ4 την εβδομάδα που μας πέρασε, στα προγνωστικά eSports. Τώρα λοιπόν, ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια.

Για σήμερα Τρίτη (05/05), έχουμε ξεχωρίσει δύο αναμετρήσεις για τουρνουά του Counter Strike. Αρχικά, εστιάζουμε στο Forze vs Winstrike. Οι Winstrike είναι σε καλή κατάσταση με έξι σερί νίκες. Αντίθετα, οι Forze έχουν τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι, οι Winstrike κέρδισαν με 2-1. Θεωρούμε ότι το σημείο Winstrike +2.5 χάντικαπ γύρων, στο 1.83, είναι μια επιλογή με αξία.

Ένας άλλος αγώνας που θα πραγματοποιηθεί πάλι στο Counter Strike, είναι το FAZE vs Godsent. Οι FAZE είναι καλύτεροι και έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη. Ωστόσο φαίνεται να υποτιμούν τους αντιπάλους τους τελευταία. Οι Godsent μπορούν να το εκμεταλλευτούν αυτό και να δυσκολέψουν το έργο των αντιπάλων τους. Αυτό έχει αξία και στοιχηματικά. Το Godsent +11.5 χάντικαπ γύρων σε απόδοση 1.80 είναι το σημείο που επιλέγουμε από το ματς.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr για την ενημέρωσή σας και σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Καθημερινά θα βρίσκετε τις κορυφαίες επιλογές για διασκέδαση στα τυχερά παιχνίδια. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, Esports, Virtual Sports και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE