Ο απόλυτος χαμός που προκαλεί ανησυχία!
Δεύτερη μέρα που τα μέτρα για τον κορωνοϊό έχουν αρθεί και η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη τόσο στους δρόμους, όσο και στα καταστήματα.
Σήμερα, στις τράπεζες στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας έχουν δημιουργηθεί τεράστιες ουρές.
Οι πολίτες, όπως φαίνεται μάλιστα στις εικόνες που κατέγραψε το «protothema.gr» στην Πλατεία Αμερικής έξω από τράπεζα, δεν τηρούν τα μέτρα ασφαλείας.
Οι αποστάσεις μεταξύ τους είναι μικρές, ορισμένοι δεν φορούν μάσκες, ενώ η αναμονή είναι τόσο μεγάλη που περιμένουν μέχρι και μιάμιση ώρα για την εξυπηρέτησή τους.
Λόγω της μεγάλης αναμονής, δεν λείπουν και οι εντάσεις, τόσο μεταξύ των πολιτών, αλλά και των εργαζομένων. Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, υπάλληλος της τράπεζας προσπαθεί να εξηγήσει τους κανόνες και ποιες συναλλαγές επιτρέπονται εντός της τράπεζας.
Πηγή: protothema.gr