ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέες… βόμβες για Πιτίνο από το NCAA!

Ο Ρικ Πιτίνο κατηγορείται εκ νέου, σύμφωνα με στοιχέια που προέκυψαν με νέα έρευνα του NCAA.

Νέες... βόμβες για Πιτίνο από το NCAA!

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο NCAA καθιστά τον Ρικ Πιτίνο ξανά κατηγορούμενο. Συγκεκριμένα, ο πρώην πράσινος τεχνικός έλαβε προειδοποίηση για την παράνομη επιστράτευση του Μπράιαν Μπόουεν, με αποτέλεσμα να  αντιμετωπίζει εκ νέου αποκλεισμό για το πρώτο μισό της νέας σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της μακράς διαδικασίας υπάρχει ενδεχόμενο να μπορέσει να προπονήσει το Iona στην αρχή της σεζόν.

Ο Πιτίνο για το γεγονός αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά: «Διαφωνώ απόλυτα με αυτόν τον ισχυρισμό και θα ακολουθήσω τα πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση αυτού του ισχυρισμού μέσω της διοικητικής διαδικασίας. Λόγω των κανονισμών του NCAA σχετικά με τη δημόσια αποκάλυψη σε θέματα επιβολής, δεν θα έχω κανένα περαιτέρω σχόλιο για αυτό το ζήτημα έως ότου επιλυθεί»

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.424 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα το Iona υπερασπίστηκε τον προπονητή αναφέροντας: «Πριν από την πρόσληψη του προπονητή Πιτίνο, διεξήγαμε εκτεταμένη έρευνα. Στηρίζουμε τον προπονητή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...