ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με Χατζηθεοδωρίδη η λίστα των πιο… δύσκολων ονομάτων στην προφορά (Pic)

Τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού επέλεξε στη λίστα της, ισπανική ιστοσελίδα με τα πιο δύσκολα ονόματα.

Παναθηναϊκός: Με Χατζηθεοδωρίδη η λίστα των πιο... δύσκολων ονομάτων στην προφορά (Pic)

Ισπανική ιστοσελίδα δημιούργησε αφιέρωμα με ποδοσφαιριστές από όλες τις ομάδες, στην οποία υπάρχει μια δυσκολία στην προφορά.

Στο εκτενές αφιέρωμα η «tudn.mx», συμπεριέλαβε μεταξύ άλλων τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού, Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, αναφέροντας μάλιστα και στοιχεία της καριέρας του.

Στο εν λόγω αφιέρωμα περιλαμβάνονται ονόματα όπως του Σωκράτη Παπασταθόπουλου της Άρσεναλ, αλλά και του Ράτζα Ναϊγκολάν που αγωνίζεται στην Ιταλία με τη φανέλα της Κάλιαρι.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.872 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.