ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όταν ο Τζόρνταν επέστρεψε σε προπόνηση των Μπουλς μετά την απόσυρσή του για να ξεφτιλίσει πιτσιρικά που τον προκάλεσε

Όπως είχε πει κι ένας άλλος αντίπαλος που τόλμησε κάποτε να τον πικάρει, «είναι άλλο πράγμα να φωνάζεις τον διάβολο και άλλο να τον αντιμετωπίζεις»...

Όταν ο Τζόρνταν επέστρεψε σε προπόνηση των Μπουλς μετά την απόσυρσή του για να ξεφτιλίσει πιτσιρικά που τον προκάλεσε

Όσοι (ευλογημένοι) τον προλάβαμε εν δράσει το θυμόμαστε.

Όσοι (μικρότεροι) συνειδητοποιούν τώρα με το εξαιρετικό «Last Dance» το μεγαλείο του Μάικλ Τζόρνταν, το επιβεβαιώνουν:

Το βασικό στοιχείο της ανωτερότητάς του, η κινητήρια δύναμη όλων όσων κατάφερε στην απαράμιλλη καριέρα του, ο κύριος λόγος που έγινε αναμφίβολα ο G.O.A.T. ήταν ο χαρακτήρας νικητή.

Η άρνησή του να χάσει οτιδήποτε και οπουδήποτε. Η διαχρονική ετοιμότητά του να δεχθεί (και εντέλει να συντρίψει) οποιαδήποτε πρόκληση.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.