ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ρίβερς: «Όταν ήμουν μικρός, ο θείος μου (Ντίνκινς) μου έφερε κασέτες Διαμαντίδη» (aud)

Ο Κέι Σι Ρίβερς αποθέωσε τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ρίβερς: «Όταν ήμουν μικρός, ο θείος μου (Ντίνκινς) μου έφερε κασέτες Διαμαντίδη» (aud)

Ο Κέι Σι Ρίβερς αποθέωσε τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο Αμερικανός άσος ήταν καλεσμένος του Τζο Αρλάουκας στο «Crossover» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε μία ξεχωριστή ιστορία.

Συγκεκριμένα, ο Ρίβερς ανέφερε πως όταν ήταν μικρός, έβλεπε κασέτες με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, μέσω του θείου του, Μπάιρον Ντίνκινς.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.100 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
«Μου έφερε σπίτι μία κασέτα του Διαμαντίδη. Επειδή ήταν αριστερόχειρας, όπως και εγώ, ο θείος μου είπε: “Θέλω να δεις αυτόν τον τύπο. Θέλω να δεις πως παίζει. Θα γίνει σταρ. Δες τον”. Έτσι ξεκίνησα να βλέπω τις κασέτες του», ανέφερε ο Ρίβερς.

Σχετικά με την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, είπε: «Ένιωθα πως ήμουν μέρος της ομάδας, ότι ανήκω εκεί. Οι φίλαθλοι, η ομάδα. Οι εμφανίσεις μου απέναντι στον Ολυμπιακό βοήθησαν ώστε να με δουν με διαφορετικό μάτι οι φίλαθλοι. Έλαβα μεγάλη αγάπη, ήταν υπέροχο το συναίσθημα. Δεν είμαι νευριασμένος που έφυγα, δεν έχω άσχημα συναισθήματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.