ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η πράσινη επιστροφή στις προπονήσεις (pics)

Σε τέσσερα γκρουπ γυμνάστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σήμερα στο Κορωπί, στην πρώτη μέρα της επιστροφής στη δράση, 55 μέρες μετά την καραντίνα. 

Παναθηναϊκός: Η πράσινη επιστροφή στις προπονήσεις (pics)

Σε τέσσερα γκρουπ γυμνάστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σήμερα στο Κορωπί, στην πρώτη μέρα της επιστροφής στη δράση, 55 μέρες μετά την καραντίνα.

Η πρώτη προπόνηση, λοιπόν, στη μετά – καραντίνας εποχή είναι γεγονός, μετά τα αποτελέσματα των τεστ ανίχνευσης Κορονοϊού που ήταν αρνητικά για όλους!

Το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού χώρισε τους Πράσινους σε τέσσερα γκρουπ. Ένα αποτελούμενο από τους τερματοφύλακες και άλλα τρία χωρισμένα ανά 8άδες. Με διαφορετικές ώρες προσέλευσης, από τις 9 και μισή το πρωί, χωρίς χρήση αποδυτηρίων, γυμναστηρίου, φυσικοθεραπευτηρίου (έχει στηθεί ειδικός χώρος σε εξωτερικό σημείο όπου γίνονται τα απαραίτητα από τους φυσικοθεραπευτές της ομάδας) και γενικώς κάθε κλειστού χώρου.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόγραμμα περιελάμβανε 20 λεπτά προθέρμανση στο γήπεδο με πλαστικό τάπητα (με τις προβλεπόμενες αποστάσεις από τον ένα παίκτη στον άλλο) και εν συνεχεία 40 λεπτά ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ασκήσεις με μπάλα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος αισθάνεται μικροενοχλήσεις στον προσαγωγό, ενώ σε καραντίνα λόγω έλευσης από το εξωτερικό παραμένουν οι Σένκεφελντ, Νούνες, Νάγκι, Μπεκ, Κόναν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.