ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ανησυχίες των παικτών του Παναθηναϊκού

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν χθες ανα γκρουπ στο Κορωπί, με τους παίκτες να έχουν διάφορες ανησυχίες.

Οι ανησυχίες των παικτών του Παναθηναϊκού

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις, αλλά η αλήθεια είναι, ότι από την μία χάρηκαν, που πήγαν και πάλι στο Κορωπί, από την άλλη φαινόντουσαν και λίγο παγωμένοι από την όλη κατάσταση, όπως αναφέρει η Πράσινη.  Το Κορωπί δεν ήταν, όπως πριν τον κορονοϊό.

Αυτό, που έλεγαν όλοι είναι η αμφιβολία για το αύριο, όπως αναφέρει στι σημερινό της φύλλο η «Πράσινη». Δηλαδή αν θα αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα και αν αρχίσει αν θα τελειώσει. Διότι, όπως έλεγαν ένα κρούσμα να βγει σε μία ομάδα, όταν αρχίσουν κανονικά οι προπονήσεις θα βγει η ομάδα εκτός για 14 ημέρες λόγω καραντίνας. Και εκτός από την διεξαγωγή, η όχι του πρωταθλήματος οι παίκτες σχολίασαν και το ενδεχόμενο μειώσεων μετά την πρόταση της Σούπερ Λίγκα.

Η πρόταση για μείωση 25-33% δεν θα γίνει δεκτή και θα υπάρξουν νέες συζητήσεις, μεταξύ του ΠΣΑΠ και της Σούπερ Λίγκα. Μην ξεχνάμε, ότι αρκετοί παίκτες, που αγωνίζονται σήμερα στην ομάδα είχαν βάλει πλάτη το 2018 με τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα και παρότι ήταν απλήρωτοι για μήνες έκαναν υπομονή, δεν έκαναν προσφυγή . Αναφέραμε και πριν από λίγες ημέρες, ότι το θέμα ενδεχόμενων μειώσεων θα φέρει και εξελίξεις και κάποιοι παίκτες αναμένεται να αποχωρήσουν, όχι μόνο αυτοί, που λήγουν τα συμβόλαιά τους, αλλά και παίκτες, που έχουν συμβόλαια.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.