ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ακύρωσε την επίσκεψη στο Κορωπί ο Αυγενάκης

Μετά το χθεσινό... άδειασμα του Παναθηναϊκού, ο Λευτέρης Αυγενάκης ακύρωσε την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Κορωπί.

Ακύρωσε την επίσκεψη στο Κορωπί ο Αυγενάκης

O Παναθηναϊκός με την χθεσινή του ενημέρωση κατέστησε σαφές ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν είναι… ευπρόσδεκτος στο Κορωπί.

Μάλιστα οι πράσινοι ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Η υγειονομική επιτροπή που θα συνοδεύσει τον υφυπουργό είναι όχι απλώς ευπρόσδεκτη αλλά η παρουσία της κρίνεται απαραίτητη. Αντίθετα η σοβαρότητα της κατάστασης δεν προσφέρεται για επικοινωνιακή προβολή από τον υφυπουργό. Ας πάει εκεί όπου είναι ευπρόσδεκτος»

Μετά το άδειασμα αυτό ο Υφυπουργός Αθλητισμού ματαίωσε την επίσκεψή του στο Κορωπί όσο και στο προπονητικό της ΑΕΚ στα Σπάτα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.980 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ενημέρωση της ΓΓΑ ανέφερε: «Οι προγραμματισμένες επισκέψεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στα προπονητικά κέντρα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ δεν θα πραγματοποιηθούν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...