ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι ετοιμάζει τους παίκτες ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης προετοιμάζει τους παίκτες του έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Έτσι ετοιμάζει τους παίκτες ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης ενημέρωσε τους παίκτες για τον τρόπο προπόνησης, χωρισμένοι στα ίδια γκρουπ μέχρι την άλλη εβδομάδα και, ότι θα είναι πρωινές. Στους παίκτες έγιναν συστάσεις από το ιατρικό τιμ, να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα προστασίας, για να μην υπάρξει κάποιο κρούσμα, που θα σταματήσει την προπόνηση, για το γκρουπ του παίκτη, που θα είναι θετικός σύμφωνα με το πρωτόκολλο, όπως αναφέρει η Πράσινη.

Η πρώτη ημέρα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα. Το κάθε γκρουπ, άρχιζε με ζέσταμα στο γήπεδο για 20 λεπτά με το πλαστικό χορτάρι και στη συνέχεια έκανε 40 λεπτά πρόγραμμα με μπάλα. Οποιος τελείωνε την προπόνηση, πήγαινε για μασάζ ή για θεραπεία σε ένα χώρο κάτω από μία τέντα, που έχει στηθεί και αμέσως μετά έφευγε για το σπίτι του.

Μέχρι το ερχόμενο Σάββατο το τεχνικό τιμ θα κάνει τεστ στους παίκτες, για να δει σε τι επίπεδο φυσικής κατάστασης επέστρεψαν. Πάντως ο Γιώργος Δώνης δεν πρόκειται να κάνει …..προετοιμασία στους παίκτες. Δηλαδή οι προπονήσεις δεν θα έχουν ρυθμούς προετοιμασίας καλοκαιριού, για έναν βασικό λόγο. Διότι βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν και ανεξάρτητα από την δίμηνη αποχή, θα είναι επώδυνο, για τους παίκτες τώρα να κάνουν προπονήσεις λες και έχουν προετοιμασία το καλοκαίρι. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει καθημερινή πρωϊνή προπόνηση και όσο περνάει ο καιρός θα ανεβαίνει λίγο η ένταση, αλλά θα είναι περισσότερες και οι ασκήσεις με την μπάλα με στόχο, όταν επιτραπεί να κάνουν όλοι μαζί προπόνηση να είναι έτοιμοι οι παίκτες, για να παίξουν και διπλό και να κάνουν και ασκήσεις τακτικής.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τους τραυματίες ο μόνος, που ακόμα δεν έκανε προπόνηση με την ομάδα, αλλά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ήταν ο Αχιλλέας Πούγγουρας, που θα μείνει εκτός για μία, δύο ημέρες ακόμα, για προληπτικούς λόγους και στη συνέχεια θα μπει και αυτός με τα γκρουπ να κάνει προπόνηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.