ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρασκήνιο: Απέναντι στον Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Αλαφούζος

Η στάση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Λευτέρη Αυγενάκη δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είναι, πλέον, απέναντι στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η στάση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Λευτέρη Αυγενάκη δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είναι, πλέον, απέναντι στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ως γνωστόν, οι πράσινοι αρνήθηκαν την επίσκεψη του υφυπουργού αθλητισμού στο Κορωπί και την επίβλεψη της προπόνησης υπό την παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων και φωτογράφων. Το τριφύλλι έκανε λόγο για επικοινωνιακά παιχνίδια από την πλευρά του υφυπουργού αθλητισμού και επί της ουσίας τόνισε ότι είναι ανεπιθύμητος. Δίχως πολλές περιστροφές, αλλά με ευθύτητα μετά τη χθεσινή διαρροή.

Θυμίζουμε, επίσης, ότι στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λίγκ, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε πετάξει τη… σπόντα του, όταν γινόταν η συζήτηση για την επιστροφή στη δράση και τα επόμενα βήματα των ομάδων. “Κάποιοι πιέζουν υπουργούς για να αρχίσει το πρωτάθλημα”, είχε πει, μεταξύ άλλων, ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ, αφήνοντας, φυσικά, αιχμές για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό, υπονοώντας επαφές του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Καταλαβαίνει κανείς ότι φαίνεται, πλέον, ολοκάθαρα πως ο Γιάννης Αλαφούζος με τις τελευταίες του κινήσεις και τα όσα κάνει είναι απέναντι στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι πριν από λίγες μέρες ο εκνευρισμός στο πράσινο στρατόπεδο με τη διαρροή των Πειραιωτών που έλεγε ότι “Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ζήτησαν μείωση συμβολαίων από τον ΠΣΑΠ”, ήταν έντονος. Κι αυτό διότι το working group είχε πάρει εξουσιοδότηση ΟΜΟΦΩΝΑ απ’ όλες τις ΠΑΕ να συζητήσει με τον σύνδεσμο αμειβομένων ποδοσφαιριστών το παραπάνω. Φαίνεται, λοιπόν, ότι το τελευταίο διάστημα… έχουν μαζευτεί πολλά και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τάσσεται ξεκάθαρα απέναντι στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και το αφεντικό της.

Exit mobile version