ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρόκα, η… τρέλα και η σωστή λογική του διαλόγου (όχι του ξεκατινιάσματος)

Ο Τσάβι Ρόκα δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και είπε τα αυτονόητα στις φήμες και την παραφιλολογία για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Δώνη.

Ο Ρόκα, η... τρέλα και η σωστή λογική του διαλόγου (όχι του ξεκατινιάσματος)

Ο Τσάβι Ρόκα δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και είπε τα αυτονόητα στις φήμες και την παραφιλολογία για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Δώνη.

Είπε πολλά και διάφορα ο Τσάβι Ρόκα στη συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι. Άλλα ήταν ενδιαφέροντα και άλλα λίγο – πολύ αναμενόμενα, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι ο σχεδιασμός είναι θεωρητικός και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει. Το panathinaikos24.gr σας είχε καταγράψει τα όσα συμβαίνουν, αλλά και… δε συμβαίνουν αυτή την εποχή.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής αναφέρθηκε στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον Γιώργο Δώνη και για τις σχέσεις που έχει μαζί του. Ούτε έδωσε απαντήσεις Καταλανός, ούτε πρέπει συνεχώς να βρίσκουμε πρόβλημα δίχως να υπάρχει.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ολοι γνωρίζουν τις διαφωνίες Δώνη – Αλαφούζου και όλοι περιμένουν να γίνει το ραντεβού των δυο ανδρών. Ομως, είναι λάθος να δημιουργείται συνεχώς η εντύπωση ότι ο Έλληνας τεχνικός είναι… απέναντι στον τεχνικό διευθυντή του κλαμπ. Διότι πολύ απλά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οσες… ανακαλύψεις κι αν γίνουν δημιουργώντας μια διαφορετική πραγματικότητα που δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το τι ισχύει.

Να τι είπε ο Ρόκα για όσους τον κατηγορούν ότι κάνει πράγματα δίχως να μιλήσει με τον προπονητή: “Όσοι τα γράφουν αυτά, θα πρέπει να τα αποδείξουν. Είναι εύκολο να γράψεις κάτι όταν κανένας δεν σου ζητά να το αποδείξεις. Μπορώ να εγγυηθώ πως δεν έκανα ποτέ στη ζωή μου κάτι τέτοιο ως τεχνικός διευθυντής και δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Είναι τόσο απλό. Εγγυώμαι ότι δεν το έκανα ποτέ στη ζωή μου. Ξέρεις είναι πολύ εύκολο να γράφεις ψέματα ή τη μισή αλήθεια. Τότε ο κόσμος μπερδεύεται”.

Το κυριότερο, να τι είπε για τα όσα λέγονται ή γράφονται για κακές σχέσεις του με τον Δώνη: “Ίσως κάποιοι θέλουν να δημιουργούν αυτές τις εικασίες. Είμαι πολύ ξεκάθαρος. Αν έχω πρόβλημα, θα μιλήσω με τον προπονητή, αν έχω κάτι να μοιραστώ θα το κάνω και αυτό είναι το στιλ μου. Ασφαλώς χρειάζεται σεβασμός κάθε θέσης στο κλαμπ. Υπάρχει ο τεχνικός διευθυντής, ο προπονητής, οι παίκτες… Όμως πρέπει να προσπαθήσουμε το καλύτερο ως ομάδα και αυτό είναι το κλειδί για να πετύχουμε. Αν έχω κάτι να συζητήσω, τότε αυτό θα το κάνω πρόσωπο με πρόσωπο και δεν είμαι κάποιος που χρησιμοποιεί άλλους ανθρώπους για να λύσουν τα προβλήματα ή κάποιες παρεξηγήσεις”.

Τα πράγματα, λοιπόν, είναι απλά και ξεκάθαρα. Οποιοδήποτε πρόβλημα ή διαφωνία λύνεται ή διορθώνεται με τη συζήτηση. Ούτε με… λογική big brother, ούτε μέσω του Τύπου. Άλλωστε, η δουλειά μας δεν είναι το κουτσομπολιό, ούτε το δημόσιο ξεκατίνιασμα. Η δουλειά μας είναι η καταγραφή των ειδήσεων και στη συνέχεια ο σχολιασμός του. Όπως είπε και ο ίδιος ο Ρόκα, ακολουθεί τον Τύπο, αλλά δεν το… παρακάνει διότι θα τρελαθεί. Τρελός δεν είναι. Ας μην τον τρελάνουμε, λοιπόν, εμείς…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.