ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έτσι θα είναι οι παραλίες μετά τον κορωνοϊό – Ήδη έτοιμη η Γλυφάδα (pics)

Εντυπωσιακές φωτογραφίες της παραλίας της Γλυφάδας από ψηλά. Σε απόσταση ασφαλείας οι ομπρέλες θαλάσσης. Έτοιμη η πλαζ για να υποδεχθεί τους πολίτες με τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό.

Έτσι θα είναι οι παραλίες μετά τον κορωνοϊό - Ήδη έτοιμη η Γλυφάδα (pics)

Εντυπωσιακές φωτογραφίες της παραλίας της Γλυφάδας από ψηλά. Σε απόσταση ασφαλείας οι ομπρέλες θαλάσσης. Έτοιμη η πλαζ για να υποδεχθεί τους πολίτες με τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό.

Αγνώριστη έγινε η παραλία Γλυφάδας καθώς οι τοπικές αρχές ολοκλήρωσαν την προετοιμασία της πλαζ για να υποδεχθεί με ασφάλεια τους πολίτες.

Οι ομπρέλες θαλάσσης έχουν τοποθετηθεί σε απόσταση ασφαλείας, προκειμένου με ασφάλεια να μπορέσουν οι πολιτες να απολαύσουν την θάλασσα εν μέσω κορωνοϊού.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 60.315 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, «ανέβασε» στο Facebook σειρά εντυπωσιακών πανοραμικών φωτογραφιών που δείχνουν την παραλία από ψηλά.

«Σαν κέντημα στην άμμο! Αυτό που βλέπετε είναι η παραλία της Γλυφάδας σήμερα. Μετά από πάρα πολλή δουλειά. Νέα άμμος, ομπρέλες με αποστάσεις, αποδυτήρια, ντουζιέρες, παγκάκια – όλα στη θέση τους! Οι βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες μας, ανοιχτές και ελεύθερες όπως πάντα, είναι παντέτοιμες να υποδεχθούν τους λουόμενους, με αυστηρούς πλέον κανόνες ασφαλείας και υγιεινής», αναφέρει στην ανάρτησή

του ο δήμαρχος. Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Ακρίβο για τον συντονισμό και την προσπάθεια και τον Ζήσιμο Ζήζο για τις εξαιρετικές φωτογραφίες», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Παπανικολάου.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...