ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Επιτέλους θετικά νέα: Η ανακάλυψη που ίσως «τελειώσει» τον κορωνοϊό

Οι επιστήμονες της Αριζόνα συνειδητοποίησαν κάτι πολύ ενδιαφέρον στις μελέτες τους...

Επιτέλους θετικά νέα: Η ανακάλυψη που ίσως «τελειώσει» τον κορωνοϊό

Από τη πρώτη στιγμή του ξεσπάσματος του κορωνοϊού, η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα μπήκε σε έναν αγωνιώδη αγώνα δρόμου προκειμένου να βρεθεί το εμβόλιο που θα τον καταπολεμήσει.

Ή έστω, μιας και το να βρεθεί εμβόλιο είναι μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία, το να κατασκευαστεί ένα φάρμακο που θα αντιμετωπίζει τα συμπτώματά του. Ταυτόχρονα, υπήρξε και μια ελπίδα πως η ίδια η φύση θα κάνει τη δουλειά της απέναντι στον ιό.

Αναλυτικά εδώ

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...