ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τέλος η καθημερινή ενημέρωση από Χαρδαλιά – Τσιόδρα!

Μόλις έγινε γνωστό!

Τέλος η καθημερινή ενημέρωση από Χαρδαλιά - Τσιόδρα!

Η ενημέρωση ΤσιόδραΧαρδαλιά ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα θα αραιώσει. Όπως αναφέρεται στη στήλη “Θεωρείο” της εφημερίδας “Καθημερινή”, το επόμενο διάστημα θα βλέπουμε τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας στις τηλεοπτικές οθόνες τέσσερις φορές την εβδομάδα, πιθανότατα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Η Κυριακή μπήκε στο πρόγραμμα καθώς είναι μέρα πριν από την κρίσιμη Δευτέρα, που θα αποτελεί κατά κανόνα την ημέρα άρσης κάποιων μέτρων. Σημειώνεται ότι και στο εξωτερικό “χαλαρώνει” η ενημέρωση. Για παράδειγμα στη Γερμανία αποφασίστηκε η παύση της καθημερινής ενημέρωσης από το Ινστιτούτο Κοχ, η οποία θα επανέλθει μόνο αν χρειαστεί.

Πηγή: Enikos.gr

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.934 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.