ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης: «Μακάρι να τα βρούμε και να μείνω στον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Χρήστος Δώνης ευχήθηκε να πάνε όλα καλά και να συνεχίσει να αγωνίζεται με την πράσινη φανέλα.

Δώνης: «Μακάρι να τα βρούμε και να μείνω στον Παναθηναϊκό» (vid)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εκ των αρχηγών του τριφυλλιού στο κανάλι του ΟΠΑΠ:

Πώς πέρασε στη διάρκεια της καραντίνας;

«Κάθισα σπίτι όσο μπορούσα, πέρασα χρόνο με την οικογένειά μου, μαγείρεψα, έκανα προπόνηση και νομίζω ότι πέρασε ο χρόνος αποτελεσματικά. Σίγουρα είναι δύσκολο γιατί όση προπόνηση και να κάνεις στον δρόμο δεν είναι αρκετή για να βγάλεις τη δουλειά που κάνεις στο γήπεδο».

«Πιστεύω ότι τρεις με τέσσερις εβδομάδες θα είναι αρκετός χρόνος για να επιστρέψουμε για το πρωτάθλημα».

Ποιος είναι ο στόχος στα play off της Super League;

«Ο αγωνιστικός στόχος μας πρέπει να είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι και να νικάμε. Από εκεί και πέρα, να δούμε αν μπορεί να υπάρξει άρση της ποινής για να παίξουμε Ευρώπη φέτος».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι σκέφτεσαι για τη λήξη του συμβολαίου σου;

«Είμαι σε συζητήσεις με την ομάδα. Από εκεί και πέρα έχουν κολλήσει τα πάντα λόγω του κορωνοϊού. Μακάρι να τα βρούμε με τη διοίκηση και να παραμείνω».

https://youtu.be/zDtPPKIJMC0

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.