Οι φήμες το τελευταίο διάστημα για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το μέλλον του μπασκετικού Παναθηναϊκού οργιάζουν. Τι πραγματικά συμβαίνει; Το panathinaikos24.gr αναλύει.

Το panathinaikos24.gr έγραψε χθες για την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να τοποθετηθεί επισήμως μέσω συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή. Μια συνέντευξη Τύπου που την περιμένει με αγωνία ο κόσμος του Συλλόγου, που διαβάζει δεξιά και αριστερά και ακούει πάρα μα πάρα πολλά το τελευταίο διάστημα. Η φημολογία μέχρι και για απρόσμενες εξελίξεις οργιάζει. Ωστόσο, όπως έχουμε τονίσει ξανά, θα πρέπει να σταματήσουμε όλοι να το… παίζουμε μέντιουμ και να περιμένουμε τις εξελίξεις.

Η αλήθεια είναι ότι ο προβληματισμός στον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη είναι έντονος. Για πολλούς λόγους. Ο κορωνοϊός αφήνει σοβαρότατα οικονομικά σημάδια, η ΚΑΕ δεν εισπράτει, οι υποχρεώσεις τρέχουν και τα έσοδα είναι μηδαμινά. Ταυτόχρονα, παρόμοια είναι και η κατάσταση (σε μικρότερο μέγεθος φυσικά) στον Α.Ο. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την αποτυχία του PAO ALIVE και το πάγωμα των εξελίξεων με τον Βοτανικό είναι παράγοντες που φαίνεται να απογοητεύουν τον Γιαννακόπουλο.

Για όλα αυτά ο DPG θα τοποθετηθεί στη συνέντευξη Τύπου. Μην ξεχνάμε, επίσης, ότι κατά την παρουσίαση του PAO ALIVE είχε θέσει ένα χρονικό όριο και φυσικά ως μίνιμουμ στόχο να συγκεντρωθούν 20 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο αποδείχθηκε άπιαστο. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τον απλό κόσμο, όπως συνηθίζεται να λέγεται. Η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι οι οικονομικά ισχυροί Παναθηναϊκού… έλαμψαν δια της απουσίας τους και αυτό είναι κάτι που έχει πικράνει τον κ. Γιαννακόπουλο.

Τα πάντα είναι ανοικτά. Για όλα αυτά θα υπάρξουν τοποθετήσεις, όπως και για τις σχέσεις του με μερίδα του κόσμου, αλλά και για τις μέχρι πρότινος προσπάθειες του DPG για εμπλοκή με την ΠΑΕ. Η συνέντευξη Τύπου αναμένεται όχι απλώς με ενδιαφέρον, αλλά με αγωνία και μάλιστα μεγάλη.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου