ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αλήθεια για τα τροφεία του Αποστολάκη

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πάρει ένα ποσό γύρω στις 180.000 ευρώ ως τροφεία για τον Κώστα Αποστολάκη.

Η αλήθεια για τα τροφεία του Αποστολάκη

Ο Κώστας Αποστολάκης συμφώνησε προχθες να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ. Ο Παναθηναϊκός δικαιούται ένα ποσό λόγω του γεγονότος ότι ο νεαρός μπακ είναι γέννημα – θρέμμα των πράσινων ακαδημιών.

Κάποιοι χθες έγραψαν ότι το ποσό αυτό είναι στις 300.000 ευρώ. Ουδεμία σχέση έχει αυτή η πληροφορία με την πραγματικότητα. Το ποσό που δικαιούται το τριφύλλι είναι στις 180.000 ευρώ και αυτά θα τα πάρουν οι πράσινοι με δόσεις.

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρει η εφημείδα «Πράσινη»,  η κυπριακή ομάδα έκανε τριπλάσια προσφορά από τους «πράσινους» για τριετές συμβόλαιο(καμία σχέση με τις 60.000 ευρώ, που διαδίδουν διάφοροι και στην Ελλάδα αλλά πολύ παραπάνω), αλλά ο ΑΠΟΕΛ θα πληρώσει και τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» δικαιούνται από τα τροφεία του παίκτη(προέρχεται από τα τμήματα υποδομής) 180. 000 ευρώ, αλλά δεν θα τα πάρουν σε μετρητά, αλλά σε δόσεις.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά η αποχώρηση του Αποστολάκη δεν είναι καλό νέο για τον Παναθηναϊκό, που έπρεπε να τα βρει με τον παίκτη(που είχε απόλυτα νορμάλ απαιτήσεις), διότι ήταν ένας αμυντικός, που είχε μεγάλη βελτίωση, παιδί της ομάδας και διότι στην θέση αυτή πλέον ο Παναθηναϊκός πρέπει να ψαχτεί, για να βρει μπορεί και δύο παίκτες, αφού δεδομένα θα φύγει και ο Γιόχανσον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...