ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Δώνης ήθελε την παραμονή Αποστολάκη

Ο Γιώργος Δώνης είχε εισηγηθεί την παραμονή του νεαρού Κώστα Αποστολάκη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ο Δώνης ήθελε την παραμονή Αποστολάκη

Όπως αναφέρει η «Πράσινη», Ο 20χρονος αμυντικός είχε μεγάλη βελτίωση τα τελευταία δύο χρόνια, που καθιερώθηκε δεξιά στην άμυνα από τον Γιώργο Δώνη. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε ζητήσει την παραμονή του παίκτη, αλλά αυτό δεν έγινε.

Οσοι από χθες λένε δεξιά και αριστερά(δεν μιλάω για απλό κόσμο, ούτε φυσικά για ανθρώπους της ομάδας), ότι ο Δώνης φταίει, για την αποχώρηση του Αποστολάκη είναι εκτός πραγματικότητας και φυσικά έχουν συγκεκριμένο σκοπό, που το κάνουν, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη».

Ο Δώνης σε κουβέντα, που είχε κάνει από τον Γενάρη με την διοίκηση είχε ζητήσει την παραμονή όλων αυτών των παιδιών, που προέρχονται από τις Ακαδημίες και τα οποία αγωνίστηκαν φέτος και εξελίχθηκαν.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.607 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κώστας Αποστολάκης γνωρίζει πολύ καλά, πόσο τον βοήθησε ο Δώνης, για να εξελιχθεί και αν ήταν στο χέρι του προπονητή του θα είχε μείνει και θα είχε ανανεώσει στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» χάνουν έναν παίκτη, που προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας και είχε δείξει μεγάλη βελτίωση τα τελευταία χρόνια. Και αγωνιζόταν σε μία θέση, που αυτή την στιγμή ενόψει της νέας σεζόν δεν υπάρχει παίκτης, που θα ξέρεις, ότι αγωνίζεται.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.