ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Μολό – Αποχαιρέτισε την Ορλεάν (Pic)

Στον Παναθηναϊκό επιστρέφει ο Γιοάν Μολό μετά το φινάλε της συνεργασίας του με την Ορλεάν.

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Μολό - Αποχαιρέτισε την Ορλεάν (Pic)

Η απόφαση για ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων στη Γαλλία, έβαλε τέλος στη συνεργασία του Γιοάν Μολό με την Ορλεάν. Ο Γάλλος εξτρέμ που αγωνιζόταν ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό, επιστρέφει στην Ελλάδα όπου και θα συνεχίσει τις προπονήσεις του.

Στον Παναθηναϊκό ωστόσο δεν υπολογίζεται και θα κληθεί να συζητήσει τη λύση της συνεργασίας του, το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο Μολό υπενθυμίζουμε πως έχει συμβόλαιο με το «τριφύλλι» ως το καλοκαίρι του 2021, με ετήσιες απολαβές περίπου 200 χιλιάδες ευρώ.

Για το φινάλε της συνεργασίας του με την Ορλεάν, ο Μολό προέβη και σε μια ανάρτηση στα social media, ευχαριστώντας τη διοίκηση, τους συμπαίκτες του, αλλά και όλο το προσωπικό της ομάδας που τον βοήθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονή του εκεί.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.607 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα είπε στο μήνυμά του:

«Λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ορλεάν, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, είναι τιμή για εμένα που εκπροσώπησα την ομάδα. Ελπίζω ο Σύλλογος να έχει θετικό αποτέλεσμα στις 20 Μαΐου. Είναι μια ομάδα με όμορφα άτομα, σας εύχομαι το καλύτερο, τους ευχαριστώ και πάλι όλους, από το προσωπικό έως τους παίκτες και την διοίκηση που επηρεάζει έμμεσα η άμεσα τον Σύλλογο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.