ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ετσι πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός απέναντι στα φιλαράκια!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη σωστή στάση του Παναθηναϊκού απέναντι σε Αυγενάκη και Ολυμπιακό και εύχεται αυτό να συνεχιστεί, ενώ για άλλη μία φορά αναφέρει τι πραγματικά ισχύει με το ποσοστό μεταπώλησης του Βλαχοδήμου.

Ετσι πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός απέναντι στα φιλαράκια!

Από την αρχή της εβδομάδας και μετά την σωστή επίθεση, που έκανε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Αυγενάκη βλέπω μία πρεμούρα των ΜΜΕ, που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό και της γραμμής του Ολυμπιακού, ότι ο Παναθηναϊκός πήγε κόντρα στον Αυγενάκη επειδή είναι με τον ΠΑΟΚ. Εγώ σε όλους αυτούς απαντάω, ότι ο Παναθηναϊκός σωστά είπε, ότι ο Αυγενάκης είναι ανεπιθύμητος στο Κορωπί και σωστά είναι απέναντι στον Ολυμπιακό. Κατ’αρχάς μιλάμε για έναν Υφυπουργό Αθλητισμού, που δεν έχει κάνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Το μόνο, που κάνει είναι δηλώσεις με πολλά θα μέσα και ήθελε να κάνει και μία περατζάδα από το Κορωπί, για να… πουλήσει μούρη, ότι ελέγχει. Ποιος; Ο Αυγενάκης, που ακόμα περιμένουμε την παρέμβασή του στην υπόθεση Τζήλου, ο Αυγενάκης, που για την στοχοποίηση συναδέλφων με αφίσες στον Πειραιά… φοβήθηκε να πει ακόμα και την λέξη Πειραιάς.

Έκανε μία γενική και αόριστη τοποθέτηση και μόνο, που δεν έβγαλε κατηγορούμενους τους συναδέλφους, που ΤΟΛΜΑΝΕ και λένε τη ζημιά, που έχει κάνει ο Ολυμπιακός και οι διοικήσεις του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σωστά, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός του απάντησε, ότι είναι ανεπιθύμητος. Επίσης η κανονικότητα είναι ο Παναθηναϊκός να είναι απέναντι στον Ολυμπιακό. Στην ομάδα, που για 20 χρόνια έπαιρνε πολλά πρωταθλήματα που δεν άξιζε με το έτσι θέλω και με βουτιές στην… πισίνα. Και για αυτό η στάση της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι απόλυτα σωστή. Το λέω εγώ, που έχω ασκήσει σκληρή κριτική στον Αλαφούζο στο παρελθόν, για τα πολλά λάθη, που έχει κάνει, ακόμα και για την κατάθεση, που έκανε στο δικαστήριο. Τώρα, που έκανε το σωστό πρέπει να το λέμε.

Εύχομαι και ελπίζω από εδώ και πέρα έτσι να είναι ο Παναθηναϊκός και αυτό εύχεται όλος ο κόσμος του, δηλαδή απέναντι στον Ολυμπιακό. Απέναντι στην ομάδα, που έκανε πολύ μεγάλη ζημιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από κει και πέρα το να λένε στον Ολυμπιακό, ότι ο Παναθηναϊκός είναι τώρα με τον ΠΑΟΚ είναι κάτι, που δεν μπορούν να καταλάβουν.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.622 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οποιοσδήποτε σύλλογος θέλει να «καθαρίσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να είναι απέναντι στο σύστημα. Το σύστημα, που τόσα χρόνια έκλεβε τον ιδρώτα των παικτών του Παναθηναϊκού και του στέρησε πολλά πρωταθλήματα. Οπότε αν τους ενοχλεί στον Ολυμπιακό, που ο Παναθηναϊκός είναι απέναντι σε αυτούς και τον Αυγενάκη… ξυδάκι και θα τους περάσει. Μπορεί η ΕΠΟ να έχει μύρια όσα προβλήματα, μπορεί οι διαιτητές να συνεχίζουν τα λάθη, αλλά όλοι πρέπει να παραδεχθούμε, ότι από την στιγμή, που έφυγε η σαπίλα έχουν γίνει τρία πρωταθλήματα .

Το ένα το πήρε δίκαια η ΑΕΚ, το άλλο το πήρε δίκαια ο ΠΑΟΚ και το φετινό αν τελειώσει θα το πάρει δίκαια ο Ολυμπιακός. Δυστυχώς αμαρτίες του παρελθόντος και τα πολλά λάθη, που έχει κάνει ο Αλαφούζος έχουν φέρει τον Παναθηναϊκό να μην είναι σε θέση να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Αλλά αν το διεκδικούσε θα μπορούσε να το πάρει. Αυτή την κατάσταση, λοιπόν, δεν την αντέχει ο Ολυμπιακός, που σε μία στιγμή του φετινού πρωταθλήματος και όταν ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος στην βαθμολογία επίσημα χαρακτήρισε στημένο το πρωτάθλημα. Θέλουν μόνο το 100-0, αλλιώς δεν την παλεύουν.

*Να πω και κάτι επειδή πάλι είδα να γράφονται ανακρίβειες για τον Βλαχοδήμο. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν υπήρχε περίπτωση να κρατήσει ο Παναθηναϊκός ποσοστό μεταπώλησης, για τον Βλαχοδήμο από την στιγμή, που η μεταγραφή έγινε εκτός μεταγραφικής περιόδου, με στόχο η ομάδα τότε να πάρει χρήματα, για να πληρωθούν οι παίκτες και οι υπάλληλοι, διότι υπήρχε η στάση πληρωμών. Ποσοστό μεταπώλησης θα κράταγε ο Παναθηναϊκός, αν η μεταγραφή γινόταν μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Μετά η Μπενφίκα ουσιαστικά έκανε χάρη στον Παναθηναϊκό, που αγόρασε τον παίκτη εκτός μεταγραφικής περιόδου έδωσε το ποσό στον Παναθηναϊκό και δεν του έδωσε ποσοστό μεταπώλησης. Αν δεν δεχόταν ο Παναθηναϊκός την προσφορά, μπορεί και να… έσκαγε οικονομικά και ο Βλαχοδήμος να έφευγε ελεύθερος. Αυτή η συμφωνία μπορούσε να γίνει τότε και ήταν και υπέρβαση βάση συνθηκών.

Οπότε αυτοί, που τα γράφουν καλό θα είναι να ασχολούνται με την ομάδα, που εκπροσωπούν και την εισήγηση της Σπανού, για υποβιβασμό του Ολυμπιακού και ισόβιο αποκλεισμό ενασχόλησης του Μαρινάκη με το ποδόσφαιρο. Είδηση, που όταν βγήκε ψάχναμε να την βρούμε και δεν την βρίσκαμε…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.