ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μένουμε παραλία: Οι πολίτες άφησαν το σπίτι και εξόρμησαν στις παραλίες

Οι αποστάσεις σε πολλές περιπτώσεις τηρούνταν, σε άλλες όμως όλα θύμιζαν τα... παλιά.

Μένουμε παραλία: Οι πολίτες άφησαν το σπίτι και εξόρμησαν στις παραλίες

Μένουμε… παραλία. Στις κοντινές παραλίες εξόρμησαν πολλοί συμπολίτες μας, αφήνοντας το σπίτι έπειτα από 52 ημέρες καραντίνας στο σπίτι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι αποστάσεις σε πολλές περιπτώσεις τηρούνταν, σε άλλες όμως όλα θύμιζαν τα… παλιά.

Με τις θερμοκρασίες να θυμίζουν καλοκαίρι, οι κοντινές παραλίες της Αττικής, γέμισαν από κόσμο, από την Αρτέμιδα και την Ανάβυσσο, μέχρι το Σούνιο και τη Βουλιαγμένη.

Οι περισσότεροι λουόμενοι τόνισαν πως η θάλασσα είναι ακόμα κρύα, και κάποιοι περιορίστηκαν σε ρομαντικές βόλτες και ηλιοθεραπεία, ωστόσο οι… τολμηροί ήταν πολλοί, ενώ τα σπορ στην άμμο, όπως ρακέτες και βόλεϊ, έδωσαν και πήραν.

«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 6.412 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.